Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

Οι υπερήρωες στη μάχη κατά του καρκίνου

Οι υπερήρωες μάχoνται τον καρκίνο!!!



Αντικαρκινικό κέντρο στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας επιστρατεύει τους υπερήρωες προκειμένου να βοηθήσει τα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο να αντιμετωπίσουν τη χημειοθεραπεία, μια επίπονη, περίπλοκη διαδικασία, ανεξαρτήτως ηλικίας.

Με τη βοήθεια του διαφημιστικού πρακτορείου JWT, το οποίο επιμελήθηκε τα ζητήματα πνευματικών δικαιωμάτων με τη Γουόρνερ Μπράδερς, η συγκεκριμένη ιατρική μονάδα "μετατρέπει" τη χημειοθεραπεία σε "σούπερ-φάρμακο" που βοηθά τα παιδιά να νικήσουν τον καρκίνο. Αντί των συνηθισμένων αποστειρωμένων σάκων χημειοθεραπείας, τα παιδιά αντικρίζουν χρωματιστές θήκες με τα λόγκο του Μπάτμαν, του Σούπερμαν και άλλων υπερηρώων.

Επίσης, στα παιδιά διατίθενται και βιβλία κόμιξ, στα οποία ο εκάστοτε υπερήρωας αντιμετωπίζει μιαν ασθένεια παρόμοια με τον καρκίνο και στα οποία, με τη βοήθεια των γιατρών και του "σούπερ-φαρμάκου", ο υπερήρωας θεραπεύται. 

Ακόμη και η διακόσμηση της μονάδας, όπου νοσηλεύονται παιδιά με καρκίνο είναι εμπνευσμένη από τους υπερήρωες έτσι ώστε να δώσει ψυχολογική στήριξη στα παιδιά στον αγώνα τους ενάντια σ' έναν από τους πιο κακούς του κόσμου, τον καρκίνο.  



Πηγή: http://trollingstone.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου