Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018

Κοινοποίηστε όλοι να βοηθήσουμε, ο Παναγιωτάκης πρέπει 6 Φεβρουαρίου να ξεκινήσει ΆΜΕΣΑ τη θεραπεία του στην Αμερική!

Αγαπητοί φίλοι μας,

Είμαστε ο Σπύρος και η Λίτσα, δυο πολύτεκνοι γονείς από τον Βύρωνα Αττικής.
Εδώ και τρεισήμισι χρόνια βρισκόμαστε στο Λονδίνο, στην Harley Street Clinic, προσπαθώντας να σώσουμε τη ζωή του μικρού μας γιου Παναγιώτη, ο οποίος πάσχει από μια πολύ επιθετική μορφή καρκίνου, το νευροβλάστωμα. 


Ύστερα από τον υπεράνθρωπο αγώνα που έδωσε ο Παναγιώτης, οι γιατροί του αλλά και όλη η οικογένεια, επιτέλους οι εξετάσεις του βγήκαν καθαρές και το επόμενο βήμα θα ήταν να πάμε στην Νέα Υόρκη για μια πρωτοποριακή θεραπεία, που θα χάριζε τη ζωή στο παιδί μας. 


Κάναμε έκκληση για βοήθεια στον κόσμο μιας και το ελληνικό κράτος δεν κάλυπτε τα έξοδα της θεραπείας και ύστερα από μια μεγάλη δωρεά από έναν υπέροχο πατέρα αλλά και τη βοήθεια όλου του κόσμου, καταφέραμε να συγκεντρώσουμε τα 335.000 ευρώ που απαιτούνταν για τη θεραπεία. 


Δυστυχώς όμως, η μοίρα μας επιφύλασσε μια ακόμη συμφορά. Ενώ είχαμε βγάλει τις βίζες μας και ήμασταν έτοιμοι να φύγουμε, μια απλή μαγνητική επιβεβαίωσε τους χειρότερους φόβους μας: ο Παναγιωτάκης μας υποτροπίασε στον εγκέφαλο...


Άργησαν να μαζευτούν τα λεφτά, δεν προλάβαμε...
Έστω όμως κι έτσι, οι ελπίδες δεν χάθηκαν. Την εβδομάδα που μας πέρασε, έγινε χειρουργείο και ο όγκος αφαιρέθηκε. Ο μικρός είναι καταπληκτικός και ήδη έχει συνέλθει. Μιλήσαμε με Αμερική χθες και μας περιμένουν όσο το δυνατόν πιο σύντομα. Μόνο που αυτή τη φορά, θα πρέπει να ξεκινήσει με μια διαφορετική θεραπεία, πρέπει πρώτα να καθαρίσει τελείως ο εγκέφαλος για να μπορέσει να χορηγηθεί το εμβόλιο. 
Αυτό δυστυχώς θα ανεβάσει τα έξοδα της θεραπείας. Το Μεμόριαλ δεν μας δέχεται αν δεν προκαταβάλουμε άλλα 215.040$ ! 


Είμαστε ειλικρινά απελπισμένοι. Αυτήν τη στιγμή, ή μαζεύουμε τα λεφτά και φεύγουμε για Αμερική ή αφήνουμε το παιδί στην τύχη του...
Γι'αυτό σκεφτήκαμε να απευθυνθούμε άλλη μια φορά σε σας. Πιστεύουμε πως όπως τα καταφέραμε την προηγούμενη φορά, έτσι θα ενωθούμε όλοι μαζί και θα τα καταφέρουμε και πάλι.
Ελπίζουμε να συμμεριστείτε τον πόνο μας και τον πόθο του Παναγιωτάκη για ζωή. 

Ο τραπεζικός μας λογαριασμός είναι:
Lloyds Bank
Spyros Tsolanas
Sort code 30-93-68
Account number 21378068

ή

Τράπεζα Πειραιώς
Δικαιούχος Σπύρος Τσολάνας
Swift-BIC PIRBGRAA
Αρ Λογαριασμού 5063075255217
ΙΒΑΝ GR29 0172 0630 0050 6307 5255 217

Σας ευχαριστούμε πολύ
Με εκτίμηση 
Σπύρος και Λίτσα Τσολάνα

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 0044 7933863408 (Αγγλία)
0030 6986007094 (Ελλάδα)
Email: Stsolanas@gmail.com




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου