Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2018

Η Χριστουγεννιάτικη γιορτή της «ΕΛΠΙΔΑΣ»


 Ομαδικά χριστουγεννιάτικα παιχνίδια, τραγούδι, 
χορός και αστείρευτο κέφι

350 παιδιά από ιδρύματα της Αττικής διασκέδασαν με την ψυχή τους στη χριστουγεννιάτικη γιορτή του Συλλόγου "Ελπίδα" που έγινε στο κτήμα Le chevalier.

Ομαδικά χριστουγεννιάτικα παιχνίδια, τραγούδι, χορός και αστείρευτο κέφι από τα παιδιά, πλημμύρισαν το κτήμα le chevalier, που άνοιξε την αγκαλιά του, στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ- Φίλων Παιδιών με καρκίνο». 


Η Πρόεδρος του Συλλόγου, η κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη τηρεί την υπόσχεσή της για 17η χρονιά και αγκαλιάζει τα παιδιά και τις ανάγκες των Ιδρυμάτων της Αττικής, φανερώνοντας για πολλοστή φορά την κοινωνική ευαισθησία της, μοιράζοντας αγάπη σε όλα τα παιδιά!!


Σε κάθε γωνιά της χαρούμενης γιορτής υπήρχε και μια μικρή έκπληξη... ζωγραφιές από τα ξωτικά, μαλλί της γριάς, χριστουγεννιάτικο καρτ, παιδότοπος με φουσκωτά, χειροτεχνίες, ομαδικά παιχνίδια και το κυριότερο σφιχτές αγκαλιές και πολλές selfies.

Η μπαντίνα της φιλαρμονικής του δήμου Ναυπλιέων έπαιξε χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Παλαίμαχοι διεθνείς μπασκετμπολίστες, έδωσαν το «παρών» στη γιορτή της ΕΛΠΙΔΑΣ, ενώ η Βίκυ Καγιά φωτογραφήθηκε με τα παιδιά!


Τα χριστουγεννιάτικα παιχνίδια και εργαστήρια ενθουσίασαν τα παιδιά, ενώ χόρεψαν και διασκέδασαν με τα τραγούδια αγαπημένων καλλιτεχνών της PANIK RECORDS αλλά και τις μουσικές επιλογές των παράγωγων του ΔΡΟΜΟΣ FM 89,8.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου