Τρίτη 25 Ιουνίου 2019

Ρίγη συγκίνησης. 60 φωνές τραγουδούν μαζί για την Έλενα, που παλεύει με τη λευχαιμία (video)



 Ρίγη συγκίνησης 60 φωνές τραγουδούν μαζί για την Έλενα, που παλεύει με τη λευχαιμία 
- Το βίντεο κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου.
- Η Ελένα άρχισε τον τρίτο κύκλο θεραπειών και αναζητά επείγον δότη μυελού των οστών.
- Μεγάλο φιλανθρωπικό πάρτι και δειγματοληψία την 1ην Ιουλίου στη Λεμεσό.

Μια τεράστια αγκαλιά για την Ελένη Νικολάου που παλεύει με τη λευχαιμία. 60 φωνές τραγουδούν μαζί μέσω της εφαρμογής SMULE  το γνωστό τραγούδι της Γλυκερίας «Δεν έχω πολλά» και της στέλνουν μήνυμα αγάπης και δύναμης.

Η Έλενα έχει αρχίσει τον τρίτο κύκλο θεραπειών και αναζητά επείγον δότη μυελού των οστών.

Το βίντεο κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου και σκορπά ρίγη συγκίνησης.


Στο μεγάλο φιλανθρωπικό πάρτι την 1η Ιουλίου στο 4 Grill,  θα πραγματοποιηθεί δειγματοληψία με στόχο να βρεθεί συμβατός δότη. Όλα τα καθαρά έσοδα  της βραδιάς που θα περιλαμβάνει μουσικό πρόγραμμα, φαγητό, ποτό, κλήρωση δώρων και παζαράκι, θα δοθούν  στην οικογένεια της Έλενας για την μεταφορά της στην Γερμανία.

  • Κλείνει δρόμος στην Λεμεσό για την Ελένη. Φιλανθρωπικό πάρτι και δειγματοληψία για το κορίτσι που παλεύει με την λευχαιμία.

Η ανταπόκριση των συνανθρώπων μας είναι ιδιαίτερα  συγκινητική. Πολύς κόσμος δηλώνει καθημερινά πως θα στηρίξει την προσπάθεια και θα βρεθεί την 1η Ιουλίου στο 4 Grill στο Ζακάκι (Μίλτωνος 89) στις 8 το βράδυ, για την Έλενα  που δίνει μάχη με τη λευχαιμία..

Όσοι από εσάς επιθυμούν να βοηθήσουν με τον οποιοδήποτε τρόπο μπορούν να επικοινωνήσουν με τη κα Χρίστου στο τηλέφωνο στο 00357 25711140. Όσοι από εσάς σκοπεύετε να πάτε εισηγούμαστε να κάνετε έγκαιρα την κράτηση σας και πάλι στο 00357 25711140.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου