Σάββατο 29 Αυγούστου 2020

Εκστρατεία για την στήριξη της Μαίρης


Η Μαίρη είναι μια όμορφη κοπέλα με γλυκιά φύση, η οποία έχει διαγνωστεί με κακοήθη τεράτωμα σε ολόκληρο τον αριστερό της πνεύμονα στις 26 Αυγούστου. Αυτός ο τύπος καρκίνου σε αυτό το σημείο είναι πολύ σπάνιος. Είναι μόλις 27 ετών.

Η Μαίρη ζει στο νησί της Κέρκυρας. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην Αθήνα, υποβάλλονται σε όλες τις ιατρικές εξετάσεις της και έχει δει πολλούς γιατρούς.

Η θεραπεία της απαιτεί χειρουργική επέμβαση. Τα καλά νέα είναι ότι ένας γιατρός συμφώνησε να επιχειρήσει τη χειρουργική επέμβαση. Ωστόσο, εργάζεται μόνο στον ιδιωτικό τομέα και το κόστος χειρουργικής επέμβασης και η διαμονή σε ιδιωτικό νοσοκομείο είναι πολύ δαπανηρά. Η θεραπεία της δεν τελειώνει εκεί. Θα χρειαστεί επίσης χημειοθεραπεία και ακτινοθεραπεία.

Μπορείτε να βοηθήσετε με όποιο τρόπο μπορείτε και εσείς την Μαίρη. Η πιο μικρή βοήθεια είναι πολύτιμη ώστε να μπορέσει η κοπέλα να κερδίσει τη μάχη για τη ζωή της την στιγμή που για πολλούς όλους , η υγεία είναι δεδομένη και σχεδόν ξεχνάνε πόσο εύκολα μπορεί να βρεθεί κανείς από την μια πλευρά στην άλλη. 

Δείτε την εκστρατεία για την Μαίρη εδώ:

Πηγή: https://www.corfutimes.gr/

Άρθρο: Σπύρος Σκιαδόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου