Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2021

10 συγκλονιστικές φωτογραφίες απεικονίζουν το πραγματικό πρόσωπο του καρκίνου στην παιδική ηλικία

 

Ο παιδικός καρκίνος μας αφορά όλους.

Οι παρακάτω φωτογραφίες και το κείμενο που τις συνοδεύει αποδεικνύουν το γιατί:

«Κάντε εικόνα στο μυαλό σας το παρακάτω: Φανταστείτε το παιδί σας να διαγιγνώσκεται με καρκίνο. Φανταστείτε τον γιατρό να σας λέει ότι το παιδί σας δεν μπορεί να πάει στο σχολείο. Φανταστείτε τον γιατρό σας να σας λέει ότι το παιδί σας θα χάσει όλα του τα μαλλιά, εξαιτίας της χημειοθεραπείας. Φανταστείτε το παιδί σας να λιποθυμά στη διάρκεια των θεραπειών. Φανταστείτε τον γιατρό σας να σας λέει ότι το παιδί σας χρειάζεται μεταμόσχευση. Φανταστείτε ότι τον γιατρό σας να έρχεται και να σας λέει: “Δεν έχουμε άλλες επιλογές. Στο παιδί σας απομένουν λίγες εβδομάδες ζωής…”. Φανταστείτε να πρέπει να συγκεντρώσετε όλη την οικογένεια και τους φίλους σας για να αποχαιρετίσουν το παιδί σας.

7 γονείς χάνουν τα παιδιά τους καθημερινά εξαιτίας του καρκίνου!

Ο καρκίνος στην παιδική ηλικία δεν είναι κάτι σπάνιο. Νομίζετε ότι 46 παιδιά που διαγιγνώσκονται θετικά σε αυτόν είναι κάτι σπάνιο; Νομίζετε ότι να πεθαίνουν 7 παιδιά ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ εξαιτίας του καρκίνου είναι κάτι σπάνιο; Ξανασκεφτείτε το!

Ο καρκίνος στην παιδική ηλικία δεν έχει να κάνει με χαμογελαστά, μικρά παιδιά χωρίς μαλλιά, όπως αυτά των διαφημίσεων.

Ο καρκίνος στην παιδική ηλικία είναι ένα παιδί να ουρλιάζει από τον πόνο που του προκαλούν οι χημειοθεραπείες. Είναι ένα παιδί που ζαλίζεται, δεν μπορεί να περπατήσει και κάνει εμετούς. Είναι ένα παιδί που ουρλιάζει επειδή είναι “κολλημένο” σε ένα νοσοκομείο και δεν μπορεί να φύγει.

Αυτό είναι ο καρκίνος στην παιδική ηλικία…»

Δείτε τις σοκαριστικές φωτογραφίες






Πηγή: https://www.infokids.cy/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου