Τρίτη 30 Μαρτίου 2021

Από προσωπική εμπειρία και αγώνα για το Μαράκι μας...


Ένα καλύτερο και διαφορετικό αύριο ξημέρωσε για τη μικρή Μαρία μετά την επιτυχημένη εγχείρηση, που υποβλήθηκε στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης στην κλινική «O Άγιος Λουκάς» 

Ο πατέρας της μικρής Μαρίας κος Χάρης Τσεκούρας, εκφράζει σε ανάρτησή του στο Facebook τις ευχαριστίες της προς τον κο Ζούντσα Βασίλειο και την ομάδα του, που έφεραν εις πέρας με απόλυτη επιτυχία, αυτή τη δύσκολη επέμβαση στο κεφαλάκι της κορούλας του.

«Αυτές οι επεμβάσεις γίνονται και στην Ελλάδα με 100% επιτυχία... ενώ μας είπαν μετά το πρώτο χειρουργείο ότι δεν μπορεί να γίνει κάτι καλύτερο από ότι έγινε ούτε στην Ελλάδα αλλά ούτε και στο εξωτερικό!!!

Τυχαία ανακάλυψα ότι μπορούσαμε να το κάνουμε και στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη στην κλινική Άγιος Λουκάς Πανοράματος κι έκανα κάποιες επαφές...

Πήρα το θάρρος βεβαία να κάνουμε εδώ την επέμβαση και όχι στο εξωτερικό γιατί από επαφές, που είχαμε με Γερμανία (Κολωνία) για να πάμε εκεί να κάνουμε την επέμβαση μας είπαν ότι δεν υπάρχει λόγος να έρθετε αφού μπορείτε και να το κάνετε Ελλάδα ακριβώς με τον ίδιο τρόπο και εξοπλισμό και συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη στην κλινική "Άγιος Λουκάς Πανοράματος " και το όνομα του γιατρού είναι κος ΖΟΥΝΤΣΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ.

Κάναμε την επέμβαση με 100% αφαίρεση του όγκου... ενώ μας λέγανε ότι δεν μπορεί να γίνει πουθενά!!!!!  Αυτό που είδα είναι ότι ο γιατρός προπάντων είναι ΑΝΘΡΩΠΟΣ που δύσκολα στις μέρες μας μπορεί να βρεθεί...

Είναι άδικο όμως όταν δεν μπορεί κάποιος γιατρός να κάνει κάτι καλύτερο για τα παιδάκια να μην σου προτείνει ότι μπορεί να κάνει και κάτι παραπάνω από ότι μπορούσε αυτός κάποιος άλλος συνάδελφος του... αλλά βλέπετε δεν λειτουργούν έτσι όχι γιατί δεν γνωρίζουν αλλά για να μην χαλάσουν το όνομα τους, το κύρος τους όπως έγινε και στην περίπτωση τη δική μας!

Αν χρειαστείτε οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να με ρωτήσετε… Είναι άδικο να ταλαιπωρούνται τα παιδάκια...»




Πηγή: https://www.facebook.com/x.tsekouras

https://doctor-online.gr/zountsas-vasileios-dr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου