Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021

Ανθρώπινη αλυσίδα ζωής για τον 5χρονο Νικόλα που νοσηλεύεται με όγκο στον εγκέφαλο και την σπονδυλική στήλη!

 

Αγώνας ζωής για τον μικρό Νικόλα από την Παλαιοκώμη Σερρών, που διαγνώσθηκε με όγκο στον εγκέφαλο και την σπονδυλική στήλη στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης από τις 14 Δεκεμβρίου.

Ο 5χρονος με καταγωγή από την Αλβανία έχει διαγνωσθεί με αστροκύττωμα, έναν τύπο κακοήθους όγκου που μπορεί να σχηματιστεί στον εγκέφαλο ή στο νωτιαίο μυελό.

Στο άκουσμα της είδησης ότι το παιδί χρειάζεται τη βοήθειά όλων καθώς η οικογένεια δυσκολεύεται να ανταπεξέλθει στο κόστος της επέμβασης, μια ανθρώπινη αλυσίδα αγάπης στήθηκε για τον μικρούλη.

Η οικογένεια του πεντάχρονου Νικόλα ζει περισσότερα από δέκα χρόνια στην Παλαιοκώμη, έχει πολιτικό άσυλο, αλλά δεν μπορεί να εργαστεί ακόμα νόμιμα στην χώρα, γιατί δεν έχει άδεια παραμονής.

Ανθρώπινη Αλυσίδα Αγάπης  και Ζωής για τον 5χρονο Νικόλα 

Έτσι μια ανθρώπινη αλυσίδα σχηματίστηκε σε χρόνο μηδέν, με στόχο να βοηθήσουν όλοι τον Νικόλα που σε τόσο μικρή ηλικία αναγκάζεται να δώσει αυτή τη μεγάλη μάχη για την ζωή του.

«Είναι συγκινητική η ανταπόκριση του κόσμου» είπε στην ΕΡΤ Σερρών η Αντιδήμαρχος του Δήμου Αμφίπολης, Ελένη Πατσιά υπογραμμίζοντας ότι προς το παρόν σταματάει η συγκέντρωση χρημάτων, καθώς περιμένουν την επόμενη ενημέρωση από τους γιατρούς για την πορεία της υγείας του.

Η ταμίας του συλλόγου Εύξεινος Λέσχη Παλαιοκώμης κ. Έλσα Κωνσταντινίδου μαζί με τα υπόλοιπα μέλη στάθηκαν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της οικογένειας και μιλώντας στην εκπομπή ΚΑΘΕ ΜΕΣΗΜΕΡΙ, περιέγραψε την κατάσταση της υγείας του μικρού παιδιού.

Μέσα σε 48 ώρες συγκεντρώθηκαν τα πρώτα χρήματα χάρη στη βοήθεια και την ανθρωπιά των κατοίκων της περιοχής και των όμορων χωριών. Ενώ ανέφερε ότι προς το παρόν σταματούν να συγκεντρώνουν χρήματα καθώς περιμένουν την επόμενη ενημέρωση για την πορεία και την εξέλιξη της υγείας του παιδιού.


Πηγή: https://www.mama365.gr/

             https://www.infokids.gr/

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου