Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022

Βρέθηκε συμβατός δότης για τον 3χρονο Γιώργο για να του ΧΑΡΙΣΕΙ μια δεύτερη ευκαιρία στη Ζωή!

 Ελπίδα για ζωή και χαμόγελα αισιοδοξίας έφερε στην οικογένεια του τρίχρονου Γιώργου η είδηση ότι βρέθηκε συμβατός δότης μυελού των οστών που θα τον βοηθήσει να αντιμετωπίσει το πρόβλημα της υγείας του.

Ο μικρούλης νοσεί από λοιμώδη μονοπυρήνωση αλλά και από ένα σπάνιο σύνδρομο που ονομάζεται αιμοφαγοκυτταρικό. Πρόκειται για ένα γονιδιακό σύνδρομο που ενεργοποιείται από μια απλή λοίμωξη του αναπνευστικού και αν δε γίνει άμεσα μεταμόσχευση μυελού των οστών, πλήττει τα ζωτικά

Η οικογένεια του μικρού Γιώργου έχει δοκιμαστεί σκληρά, καθώς λίγα χρόνια πριν έχασε το δεύτερο παιδάκι της, των δύο ετών Μιχάλη, από το ίδιο σύνδρομο.

Η Ελένη, η μητέρα του μικρού Γιώργου, έκανε ένα μεγάλο αγώνα μαζί με τους γιατρούς, ώστε να βρεθεί συμβατός δότης, ο οποίος θα χαρίσει στον γιο της μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή.

Η Ελένη ευχαρίστησε τον δότη αλλά και την ομάδα γιατρών που παρακολουθεί τον γιο της, ενώ είπε πως το παιδί είναι σε πολύ σοβαρή κατάσταση, αλλά ελπίζουν και προσεύχονται να πάνε όλα καλά, εφόσον βρέθηκε ο δότης.

«Η συγκίνηση μας είναι απερίγραπτη… Έγινε το θαύμα χάρη σε εσάς!!!
Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ όλους όμως δεν θα σταματήσουμε εδώ!!! Θα συνεχίσουμε να βοηθάμε όσους μας έχουν ανάγκη!!! Ο Θεός να σας έχει όλους καλά για το καλά που κάνατε και θα συνεχίσετε να κάνετε!!! Συνεχίζουμε!!!»

 «Βρέθηκε ο άνθρωπος που θα μας χαρίσει τη ζωή», αναφέρει σε συγκινητικό της μήνυμα η μητέρα του τρίχρονου Γιώργου από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος χρειάζεται να υποβληθεί σε μεταμόσχευση μυελού των οστών.

Κρατώντας τον μικρό στην αγκαλιά της, μέσα από το νοσοκομείο, η μητέρα του ευχαριστεί όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για να βρεθεί συμβατός δότης.

«Βρέθηκε ο άνθρωπος που θα μας χαρίσει τη ζωή. Λεπτομέρειες ακόμα δεν ξέρουμε, ξέρουμε όμως ότι βρέθηκε. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ, όλο τον κόσμο μέσα από την καρδιά μας. Είμαστε πολύ συγκινημένοι, όλη η οικογένεια για την αγάπη, τη δύναμη, τη στήριξη για όλη την ανταπόκριση από όλον τον κόσμο. Μας δώσατε μεγάλη χαρά. Ο Γιώργος πιστεύω ήταν η αφορμή για να ξεκινήσει κάτι καλό. Εάν δεν είστε εσείς ο δότης για τον Γιώργο θα είστε για κάποιον άλλον ασθενή. Μη σταματήσετε αυτό που ξεκινήσαμε να κάνουμε. Όσοι έχετε κλεισμένα ραντεβού θα σας παρακαλούσα να πάτε, να δώσετε δείγμα, γιατί όπως σήμερα κάποιος χάρισε σε εμάς την ζωή, αύριο μπορεί να την χαρίσουμε εμείς σε κάποιον άλλο», ήταν το μήνυμα που έστειλε η μητέρα.

Δείτε το μήνυμα της

 



Πηγή: https://www.enimerotiko.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου