Κυριακή 13 Αυγούστου 2023

Ο Γιάννης Χαρούλης τραγούδησε, πρόσφερε χαρά και δώρα στα παιδιά της ογκολογικής του ΠΑΓΝΗ

Ο Γιάννης Χαρούλης, Giannis Haroulis εκτός από ένας καταξιωμένος και αξιόλογος καλλιτέχνης, είναι και ένας ευαίσθητος άνθρωπος. Πριν από λίγες ημέρες, στις 11 Αυγούστου, ο αγαπημένος ερμηνευτής παρά το βεβαρυμένο του πρόγραμμα λόγω των συναυλιών του σε όλη την Ελλάδα, ερχόμενος στην Κρήτη για την συναυλία του στο Ηράκλειο, βρήκε το χρόνο μαζί με την ομάδα του να επισκεφτεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου Κρήτης, όπου τον υποδέχθηκαν τα παιδιά της ογκολογικής κλινικής.

Στο χώρο της κλινικής πραγματοποίησαν μια μικρή συναυλία, ένωσαν τις φωνές τους με τις φωνές των παιδιών και των γονιών τους, των γιατρών των νοσηλευτών και αντήχησαν παντού μελωδίες και τραγούδια.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης συνομίλησε προσωπικά με το κάθε παιδί.

 Όλα τα παιδιά πήραν δώρα, όλα τα παιδιά έπαιξαν και συνομίλησαν με τους καλλιτέχνες και οι καρδιές όλων μας γέμισαν αγάπη και θαλπωρή.

Η Αιματολογία - Ογκολογία Παιδιών και Εφήβων Κρήτης  του ΠΑ.Γ.Ν.Η. σε ανάρτησή της αναφέρει: «Ευχαριστούμε τον κύριο Γιάννη Χαρούλη και την ομάδα του για ένα πολύ σημαντικό λόγο: γιατί μας έκαναν όλους και κυρίως τα παιδιά μας να ξεχάσουμε που είμαστε. Μας έκαναν να νιώσουμε ότι είμαστε σ ένα συναυλιακό χώρο, ενώσαμε τις φωνές μας μαζί τους, πετύχαμε το στόχο μας και χαρήκαμε όλοι μας σαν τα μικρά παιδιά. Ευχαριστούμε θερμά την Μαρία Χρηστάκη από το Profile Photography για την φωτογραφική κάλυψη της συνάντησης».

Ένα τεράστιο ευχαριστώ στο Γιάννης Χαρούλης - Συγκρότημα για την σημαντική του επαφή με τα παιδιά καθώς επίσης και στους συνεργάτες του: Άννα Κασιμάτη, Γιάννη Λιανό, Στέλλα Βενέρη, Πάνο Ριζόπουλο και Ορέστη Μπενέκα που τον ακολούθησαν και ήρθαν στην παρέα μας, χαρίζοντας κέφι και πολλά χαμόγελα στους μικρούς μας φίλους καθώς και τον Μανόλη Βάρδα για τις όμορφες φωτογραφίες.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου