Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Οι κούκλες της “Αληθινής ελπίδας” (True Hope)


Με τον τίτλο «Αληθινή ελπίδα» (True Hope)η εταιρεία MGA Entertainment κυκλοφόρησε τρεις νέες κούκλες της σειράς Bratz με ονόματα: Cloe, Yasmin και Cameron καθώς και τρία νέα μοντέλα της Moxie Girlz: Avery, Sophina και Jaxson. Οι εν λόγω κούκλες είναι χωρίς μαλλιά και θα διατίθενται από τον Ιούνιο στα καταστήματα παιχνιδιών Toys R Us. Με κάθε αγορά η MGA θα δωρίζει 1$ στο ίδρυμα City of Hope για την έρευνα σχετικά με τον καρκίνο


«Σκοπός της MGA είναι να χαρίσει χαρά και ευτυχία στα παιδιά όλου του κόσμου. Πιστεύουμε ότι τα παιδιά είναι η δική μας κληρονομιά και θα φροντίσουμε να είναι υγιή ώστε να διατηρήσουν τη φαντασία και να χτίσουν τα όνειρά τους στον πραγματικό κόσμο» δηλώνει ο Isaac Larian, διευθύνων σύμβουλος της MGA Entertainment. Και συνεχίζει «Έχουμε ευθύνη απέναντι στα παιδιά, και θεωρούμε αυτή την ευθύνη πολύ σημαντική. Οι κούκλες της “Αληθινής ελπίδας” σχεδιάστηκαν για τη στήριξη νεαρών κοριτσιών και αγοριών, που τόσο γενναία υπόκεινται σε θεραπείες κατά του καρκίνου. Η MGA επίσης, επιθυμεί να αποτελέσει έναν ενεργό υποστηρικτή στον αγώνα για την ανάπτυξη νέων θεραπειών για τα παιδιά αυτά. 




Μια σημαντική ενέργεια που ξεκίνησε μέσω του facebook και των ΜΜΕ και τελικά βρήκε ανταπόκριση, με το κοινό να ζητάει από τους κατασκευαστές παιχνιδιών να σχεδιάσουν κούκλες χωρίς μαλλιά, με σκοπό την ψυχολογική στήριξη και ενίσχυση των νεαρών κοριτσιών που υπόκεινται σε αντικαρκινικές θεραπείες και δεν έχουν μαλλιά.

Η ιδέα αυτή της MGA Entertainment αρέσει σε πολύ κόσμο, που ανυπομονεί να δει τις κούκλες και την αντίδραση των κοριτσιών σε αυτές!   


Πηγή: toyxplosion.com      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου