Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Ο ΑΡΗΣ δίπλα στη «Φλόγα» και την «Λάμψη»






Δύο φανέλες του Άρη με τα λογότυπα της «Φλόγας» και της «Λάμψης» παρέδωσαν οι Ζαμπέτας και Λεπετσάς στους υπεύθυνους των ιδρυμάτων.

 Η διοίκηση των «κίτρινων» προχώρησε σε μία σημαντική πρωτοβουλία, καθώς στο ημίχρονο του αγώνα με τον Πανιώνιο, στον πρώτο ημιτελικό της τελικής φάσης του πρωταθλήματος Super League Κ17, (που διεξήχθη το διήμερο 13-14 Μαϊου) στην Τρίπολη, οι Ζαμπέτας και Λεπετσάς έδωσαν στους ανθρώπους των ιδρυμάτων «Φλόγα» και Λάμψη» δύο φανέλες της ομάδας με τα λογότυπα των ιδρυμάτων.
Άλλωστε, η Super League έχει αφιερώσει τις αναμετρήσεις της Τελικής φάσης του πρωταθλήματος Κ17 στους δύο συλλόγους και στα παιδιά με νέοπλασματικές ασθένειες.
Ο Αντώνης Ζαμπέτας διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Άρης παρέδωσε την εμφάνιση στο ίδρυμα «Φλόγα» και τόνισε στις δηλώσεις του: «Έχουν ένα τεράστιο αγώνα αυτοί οι γονείς. Πρέπει το ποδόσφαιρο να στηρίζει τέτοιες προσπάθειες. Τους ευχόμαστε καλή δύναμη. Ο Άρης θα είναι δίπλα σε όλες αυτές τις ενέργειες».
Από την πλευρά του, ο Λεπετσάς, που παρέδωσε την εμφάνιση του Άρη στον σύλλογο «Λάμψη», τόνισε: «Αυτό που θέλω να πω στους γονείς είναι καλό κουράγιο και δύναμη. Ο Άρης είναι πάντα δίπλα στα συγκεκριμένα ιδρύματα και τα παιδιά». 
Αξίξει να αναφέρουμε ότι οι  «κίτρινοι» ήταν οι μεγάλοι νικητές (1-0) στον τελικό της Τρίπολης απέναντι στον ΠΑΟΚ χάρη σε γκολ, που σημείωσε ο Βαλαής στο 50’ και δίκαια πανηγυρίζουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος Κ17 της Super League.
Η βροχή είχε δυσκολέψει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων, αλλά στο 50’ και έπειτα από εκτέλεση κόρνερ και κεφαλιά του Σουνά, ο Στρέζος απομάκρυνε ασταθώς και ο Βαλαής με πλασέ διαμόρφωσε το 1-0. Ο ΠΑΟΚ πίεσε για να φτάσει στην ισοφάριση, έχασε ευκαιρίες, όμως δεν τα κατάφερε, ενώ στο 90’ έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Τζεβελέκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου