Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

"Δάκρυζα συνέχεια. Νόμιζα ότι έφταιγε το make up, αλλά είχα καρκίνο στην μύτη"

Νόμιζε ότι έφταιγε το make up, αλλά είχε όγκο στην μύτη 


Μετά την απίστευτη περιπέτεια υγείας χαμογελάει ξανά! Η Τάσα Τζίλκα είναι 19 ετών, ο Γολγοθάς της όμως άρχισε από τα 16, όταν... άρχισε να δακρύζει το μάτι της. Νόμιζε ότι ήταν από το make up όμως είχε μια σπάνια μορφή καρκίνου, στην μύτη.

«Δάκρυζε το μάτι μου και επειδή νόμιζα ότι φταίει το make up σταμάτησα να βάφομαι», λέει σήμερα.

«Η κατάσταση έγινε χειρότερη. Επισκέφτηκα οφθαλμίατρο αλλά δεν μου βρήκε κάτι, ενώ τα μάτια μου «έτρεχαν» όλη την ώρα. Μετά από 4 μήνες και ενώ όλο και χειροτέρευε το πρόβλημα επισκέφτηκε έναν ακόμα γιατρό, αλλά πάλι τίποτα», προσθέτει.

Ένας ολόκληρος χρόνος πέρασε, που το κορίτσι δεν ήταν καλά και κανείς δεν μπορούσε να την βοηθήσει στο πρόβλημα της. Για… καλή της τύχη μετακόμισε με τους γονείς σε άλλη περιοχή της Αγγλίας και εκεί ένας πανεπιστημιακός καθηγητής, οφθαλμίατρος, εκτός από τα μάτια της εξέτασε και την μύτη, όπου διαπίστωσε ότι είχε πρόβλημα.

Τότε την παρέπεμψε στον αντίστοιχο γιατρό, αφού είχε όγκο στην μύτη. Δύο επεμβάσεις χρειάστηκε να κάνει. Η μία για την αφαίρεση του καρκίνου και η άλλη για την ανάπλαση της μύτης.

Ταλαιπωρήθηκε πολύ, αλλά σήμερα στα 19 της, δηλώνει δυνατή και έτοιμη να βοηθήσει όσους έχουν αντίστοιχα προβλήματα.

«Ξέρω ότι αν μου είχε διαγνωστεί νωρίτερα αυτή η σπάνια μορφή και αν είχα και εγώ μεγαλύτερη γνώση στο ζήτημα δεν θα χρειαζόταν να υποβληθώ σε δύο τόσο επώδυνες εγχειρήσεις. Για αυτό θέλω να βοηθήσω, ώστε να ενημερωθούν όλοι οι νέοι άνθρωποι τι μπορεί να τους συμβεί», καταλήγει.

Πηγή: http://www.inews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου