Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Αισιόδοξο μήνυμα από τον 5χρονο Junior : "Υπάρχει πάντα ελπίδα επιβίωσης"


Το παρακάτω βίντεο είναι εμπνευσμένο για τα παιδιά (αλλά και για τους ανθρώπους γενικότερα), οι οποίοι μάχονται με τον καρκίνο.

Ο Junior " Warrior" Ernesto είχε διαγνωστεί με καρκίνο ( νευροβλάστωμα στάδιο 4), όταν ήταν μόλις 5 ετών .
Πολέμησε για σχεδόν 2 χρόνια ωστόσο η μάχη δεν ήταν εύκολη . ο Junior Ernesto πέρασε δύσκολες καταστάσεις ενώ μαχόταν τον καρκίνο , αλλά ποτέ δεν εγκατέλειψε την μάχη! Μέσα από τον αγώνα της μητέρας του (Judith Leyva) που ήταν πάντα εκεί για να τον φροντίσει και να κάνει ότι ακόμη περισσότερο από ότι οι γιατροί για να σώσει τον γιο της .

Υπάρχει πάντα η ελπίδα επιβίωσης... 
παρακολουθήστε αυτό το βίντεο!

Πρόκειται για ένα 5χρονο αγόρι που διαγνώστηκε με καρκίνο στο τελικό στάδιο (νευροβλάστωμα στάδιο 4) στις 21 Νοεμβρίου 2011, στο Great Ormond St. Hospital στο Λονδίνο.

Ο Junior ήταν πάντα θετικός παρά τα όσα του είχαν πει οι γιατροί και παρόλο το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου του το περνούσε στο νοσοκομείο , παίζοντας στο play room του νοσοκομείου και μερικές φορές στο κρεβάτι του .
Εκείνος δεν έχασε ποτέ την ελπίδα του ! ενώ μαχόταν με τον καρκίνο !
Συνήθιζε να λέει στους γιατρούς του και στη μητέρα του: " Μην ανησυχείτε, εγώ θα τον διώξω τον καρκίνο, θα τον κλωτσήσω με το πόδι μου ".

Κατά καιρούς χειροτέρευε και ήταν πολύ άρρωστος . Πόναγε πολύ , είχε έντονες ναυτίες και υψηλό επίπεδο άγχους. Η μητέρα του, Judith ανησυχούσε πολύ!
Πολλές φορές ο Junior δεν έτρωγε καθόλου για μέρες και ξύπναγε μόνο για να κάνει εμετό και να δει τη μαμά του για να νιώσει ασφάλεια και αγάπη. Τότε την ρωτούσε: '' γιατί; γιατί; "

Η μητέρα του βλέποντας τον πόνο του, του ψιθύριζε " σε παρακαλώ μωρό μου, μην εγκαταλείπεις την προσπάθεια ! Σε θέλω μαζί μου , όπως και η αδελφή σου η Rose και η καλύτερη σου φίλη Kyla " . " όλοι σε περιμένουμε στο σπίτι "...τότε κοιτούσε τη μητέρα του και της έλεγε : "Σ 'αγαπώ μαμά "

Σήμερα εδώ και 5 μήνες ο Ernesto Junior είναι νικητής !

Εμείς αυτό το βίντεο το αφιερώνουμε σε όλους τους μικρούς μας Ήρωες που παλεύουν με τον καρκίνο και ιδιαίτερα στους μικρούς μας φίλους αλλά και στους γονείς που παλεύουν με το νευροβλάστωμα!..

....και μην το ξεχνάτε ούτε λεπτό...ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΕΛΠΙΔΑ! 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου