Σάββατο 18 Ιουνίου 2016

Παππούς και εγγονός, δυο μαχητές της ζωής, σε μια ανεκτίμητη φωτογραφία..



«Ο πατέρας μου έχει κάνει δύο ανοικτές χειρουργικές επεμβάσεις καρδιάς, έχει 18...stents, ένα βηματοδότη, αρτηριακή νόσο, σακχαρώδη διαβήτη, έχει περάσει εγκεφαλικό επεισόδιο, τόσα μίνι εμφράγματα που είναι αδύνατον να τα μετρήσεις και διατηρεί μόνο το 10% της καρδιακής του λειτουργίας.
Δίνει τη μάχη του 12 χρόνια τώρα...



Ο Κόλμπι έκανε την πρώτη εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς όταν ήταν 4 μηνών. Γεννήθηκε με ελάττωμα στην καρδιά, πνευμονική στένωση φλέβας, πνευμονική υπέρταση, πρόωρη ασθένεια των πνευμόνων, νεφρική νόσο και σύνδρομο Down.

Ο Κόλμπι είναι 10 μηνών και έχει περάσει τους 7 από αυτούς τους μήνες, στο νοσοκομείο.


Ο χρόνος που πέρασε ήταν εξαιρετικά δύσκολος για την οικογένειά μας, γιατί παππούς και εγγονός μπαινόβγαιναν συνεχώς στο νοσοκομείο. Υπήρξαν μέρες που δεν γνωρίζαμε καν αν θα γυρίσουν σπίτι.

Ο μπαμπάς μου απλά κάθεται και κρατάει στην αγκαλιά του τον Κόλμπι με τις ώρες. Του μιλάει συνέχεια και εκείνος κάθεται και τον κοιτάζει εκστασιασμένος. Μπορείτε να δείτε στη φωτογραφία την αγάπη που δένει αυτούς τους ... δυο μαχητές της ζωής.



Αν και υπάρχει τόσο πολύ μίσος και βία στον κόσμο μας, υπάρχουν δυο άνθρωποι που αγωνίζονται κάθε μέρα για να παραμείνουν ζωντανοί. Θα λατρεύω αυτή την ανεκτίμητη φωτογραφία για το υπόλοιπο της ζωής μου!!»




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου