Σάββατο 26 Αυγούστου 2017

Μικρά παιδιά χρειάζονται ΑΜΕΣΑ τη βοήθεια μας…

Κοινοποιήστε σας παρακαλούμε και κάντε σήμερα αίτηση, ένα παιδί περιμένει ένα θαύμα …! 

Μεταφέρουμε την έκκληση δυο οικογενειών…. δυο παιδιά κινδυνεύουν!

Ο Ελευθεριάδης Χρήστος –Εμμανουήλ είναι μόλις 16 μηνών και δίνει μια πολύ δύσκολη μάχη χρειάζεται επειγόντως μόσχευμα μυελού των οστών, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο παίδων Αγίας Σοφίας.


Επίσης και ο Ανδρόνικος Κυριακίδης που παλεύει με τη λευχαιμία στο ΠαιδοΟγκολογικό Τμήμα του ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης και αναμένει να βρεθεί δότης μυελού των οστών. 

Στο παρόν στάδιο κάνει βαριές χημειοθεραπείες και έχει απόλυτη ανάγκη από αίμα και αιμοπετάλια Α+. Το αίμα μπορεί να δοθεί από όλη την Ελλάδα, τα αιμοπετάλια μόνο στη Θεσσαλονίκη. Ας αφιερώσουμε λίγο από το χρόνο μας δίνοντας αίμα για να σώσουμε ένα παιδί που αυτή τη στιγμή ζητά την βοήθεια μας.

 
Η μεταμόσχευση μυελού των οστών είναι η μόνη ελπίδα κάποιων παιδιών που παλεύουν με τον καρκίνο, με αιματολογικά  και γενετικά νοσημάτα. Ας μεγαλώσουμε το δίκτυο των εθελοντών, για να γίνουν οι ελπίδες περισσότερες.

Το 70% των ασθενών δε βρίσκουν συμβατό δότη μέσα στην οικογένειά τους και θα πρέπει να αναζητηθεί μη συγγενής εθελοντής δότης από το Παγκόσμιο Αρχείο Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών.

Η διαδικασία είναι απλή, καθόλου χρονοβόρα και γίνεται πλέον με δείγμα σάλιου. Η αίτηση μπορεί να γίνει και από το διαδίκτυο. Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με τη διαδικασία τηλεφωνήστε στα 2107775615 και -16. Γίνετε όλοι εθελοντές δότες μυελού των οστών, γιατί μπορεί να σώσετε ένα παιδί

Ας βοηθήσουμε όλοι, ας κάνουμε αίτηση ΣΗΜΕΡΑ, έχουμε αποδείξει ως λαός πως όταν κινητοποιηθούμε κάνουμε θαύματα και αυτά τα δυο παιδιά περιμένουν ένα θαύμα…

 





Γίνε εθελοντής από το σπίτι - Όραμα Ελπίδας





           http://sugklonistiko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου