Κυριακή 27 Αυγούστου 2017

Να μπορέσω να επιστρέψω Υγιής στα δύο κοριτσάκια μου


Σε αυτή την φράση συμπυκνώνεται η έκκληση βοήθειας από την Μαρία Αναγνώστου για μια ευκαιρία ζωής. Η Μαρία πάσχει από λευχαιμία και βρίσκεται στο Αττικό Νοσοκομείο παλεύοντας για την ζωή της. Είναι μια νέα γυναίκα, μητέρα δυο ανήλικων κοριτσιών και σύμφωνα με την ανάρτηση της στo facebook: 

«Πρόκειται να προβώ σε άμεση μεταμόσχευση Μυελού μετά το τέλος της θεραπείας που διανύω. Χρειάζομαι τη βοήθειά σας προκειμένου να βρω συμβατό δότη μυελού.» Στην ίδια ανάρτηση μας γράφει ότι: «Η διαδικασία δεν είναι καθόλου επίπονη. Σας παίρνουν λίγο σάλιο και μετά δίνεται λίγο αίμα όπως στην αιμοδοσία. Και μετά τίποτα άλλο.» 

Η Μαρία Αναγνώστου, αγωνίζεται να νικήσει την λευχαιμία και να βγει ακέραιη και δυνατή από την ασθένειά της προκειμένου να χαρεί την ζωή της μαζί με τα ανήλικα κοριτσάκια της , που έχουν ανάγκη την μάνα τους . Η Μαρία είναι ένας άνθρωπος με αγάπη για τον συνάνθρωπό της που ασχολείται με τα κοινά με ενδιαφέρον για την πόλη που ζει το Χαϊδάρι και τους ανθρώπους του συμμετέχοντας ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος σε συνδυασμό που σήμερα εκπροσωπείται στο δημοτικό συμβούλιο. Η Μαρία έχει όνειρα, για την ίδια και τα παιδιά της. Να συνεχίσει την ζωή της, να χαρεί τα παιδιά της, να τα δει να μεγαλώνουν, να γίνονται και οι ίδιες γυναίκες, ικανές τότε να σταθούν στα δικά τους πόδια. Τώρα όμως, αυτά τα δυο κορίτσια την χρειάζονται....

Πατώντας πάνω στην πρόταση: ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Ενημερώνεστε για τα συνεργαζόμενα κέντρα σ΄όλη την Ελλάδα. Επιλέξτε με τον κέρσορα στον χάρτη, τον τόπο διαμονής σας και αυτόματα στην αριστερή πλευρά της οθόνης θα εμφανιστούν τα πλήρη στοιχεία του πλησιέστερου κέντρου, εκεί μπορείτε να λάβετε περισσότερη πληροφόρηση και να γίνετε Δότες Μυελού.

Για την Maria Anagnostou, για όλους αυτούς τους συνανθρώπους μας, αγωνιστές της ίδιας τους της ΖΩΗΣ.


Ίσως κάποιος από εμάς να έχει την τύχη 
να τους χαρίσει τη ΖΩΗ.

Γίνετε και εσείς κρίκος στην μεγάλη Αλυσίδα, που ζώσει ζωές.

Maria Anagnostou  
23 Αυγούστου στις 7:31 μ.μ. ·
Αίμα μπορείτε να δώσετε σε οποιοδήποτε νοσοκομείο αρκεί να τους πείτε να το στείλουν εδώ στο Αττικό αναφέροντας τα στοιχεία μου: Αναγνώστου Μαρία του Επαμεινώνδα.
Αιμοπετάλια μπορείτε να δώσετε ΜΟΝΟ στο Αττικό Νοσοκομεία στο τμήμα Αιμοδοσίας το οποίο λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή 9 -2 δίνοντας και πάλι τα στοιχεία μου: Αναγνώστου Μαρία του Επαμεινώνδα.
Η βοήθειά σας θα είναι πολύ σημαντική για μένα.
Εύχομαι σε όλους σας μέσα από την καρδιά μου ΥΓΕΙΑ.Όλα τα άλλα θα έρθουν.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων .. :)





Πηγή: Maria Anagnostou

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου