Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017

Ο μικρός Αλέξανδρος δίνει δύναμη σ’ όλα τα παιδιά


Φτιάχνει κονκάρδες με τα χεράκια του
και τα μοιράζει στα παιδιά μέσα στα Νοσοκομεία

Ο 13χρονος Αλέξανδρος εδώ και 7 χρόνια αγωνίζεται για το δικαίωμα στη ζωή, καθώς έχει περάσει και συνεχίζει να περνάει πολύ δύσκολες καταστάσεις με χειρουργία, χημειοθεραπείες, παράλυση, έχοντας πάντα στο πλευρό του τους γονείς του, αλλά και το Χαμόγελο του Παιδιού.

Ο μικρός Αλέξανδρος δείχνει απίστευτη δύναμη σ’ όλη αυτή τη δοκιμασία που βιώνει απο τόσο μικρή ηλικία. Δύναμη που μοιράζεται απλόχερα με τα άλλα παιδιά που βρίσκονται στα νοσοκομεία, δίνοντας το δικό τους αγώνα.

Ο Αλέξανδρος αποφάσισε και φτιάχνει με τα χεράκια του κονκάρδες, μπρελόκ και μαγνητάκια, στα οποία πάνω κολλάει μια ζωγραφιά του, μ’ ένα μήνυμα βγαλμένο από την καρδιά του

“ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ’ΘΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ”


Στην ερώτησή μας, γιατί θέλει να το κάνει αυτό, απάντησε.. “Πρέπει να βοηθήσω και τ’ άλλα παιδιά που είναι μέσα στα νοσοκομεία, μόνο εγώ τα καταλαβαίνω, πρέπει να τους δώσω Δύναμη”.

Ξεκίνησε λοιπόν και μοιράζει το μήνυμα του σε όλα τα παιδιά του νοσοκομείου του, καθώς και σε όλα τα νοσοκομεία στη συνέχεια ΔΩΡΕΑΝ.

Οι ενήλικες θα ζητούνται να πληρώσουν ένα συμβολικό ποσό των 2ευρώ και τα λεφτά που θα συγκεντρώσει, θα τα προσφέρει στο Χαμόγελο του παιδιού που εμπιστεύεται, ότι θα βοηθήσει άλλα άρρωστα παιδάκια.

Το Χαμόγελο του Παιδιού αποδέχθηκε την κίνηση του Αλέξανδρου και επίσημα, τον αγώνα του να δώσει Δύναμη, όπως ο ίδιος λέει, στα άλλα παιδιά.

Η συμβολή και η κοινοποιήση σας, θα του δώσουν μεγάλη χαρά. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων” λένε στο μήνυμά τους, οι γονείς του.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου