Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019

Στείλε μας κι εσύ τη δικιά σου εμπειρία!

Αγαπητοί μας φίλοι τώρα μέσω του blog μας μπορείτε πολύ εύκολα να ενημερώνεστε μέσω email για τις διάφορες ανακοινώσεις. Αν παρατηρήσετε κάτω δεξιά στο blog μας γράφει:  
Γίνετε μέλος αυτού του ιστότοπου.  
Στο κενό που ακολουθεί γράψτε το e-mail σας και θα ενημερώνεστε αυτόματα για τα πάντα! Ελπίζουμε να σας φανεί χρήσιμο....

Αν θεωρείτε ότι έχετε κάποιο προσωπικό βίωμα, που αξίζει να το μοιραστείτε μαζί μας και με άλλους συνανθρώπους μας παρακαλούμε μη διστάσετε να μας το στείλετε.

Το ''Καρκίνος στο Παιδί'' είναι ένα ειδησεογραφικό blog, που δημιουργήθηκε με σκοπό την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας μας για τον καρκίνο της παιδικής ηλικίας καθώς και την μεταφορά πληροφοριών, ειδήσεων και απόψεων απ' όλο τον κόσμο καθώς και προσωπικές εμπειρίες οικογενειών και παιδιών, που βίωσαν ή βιώνουν τον καρκίνο. 

Το περιεχόμενο του blog ''Καρκίνος στο Παιδί'', όπως τα κείμενα, τα γραφικά, οι εικόνες και οι πληροφορίες που παρουσιάζονται από τους συντάκτες του, αλλά και οποιοδήποτε άλλο υλικό συμπεριλαμβάνεται στο «Περιεχόμενό» χρησιμοποιείται με μοναδικό σκοπό την ενημέρωση.

Το blog αυτό, δεν έχει σκοπό να αντικαταστήσει την επαγγελματική ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή θεραπεία. Ποτέ μην παραβλέψετε ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να ρωτήσετε τη γνώμη του ειδικευμένου ιατρού εξαιτίας κάποιου άρθρου που διαβάσατε.


Αποτελεί μεγάλη τιμή για μας η παρουσία σας.

Ελάτε να γίνουμε μια μεγάλη παρέα!

  O καρκίνος μας αφορά όλους!

Σας ευχαριστούμε και σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση και καλή πλοήγηση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου