Σάββατο 16 Μαρτίου 2019

Εκδήλωση Ελπίδας για τα παιδιά με καρκίνο– Στηρίζουν ο Ντάνος, η Έλενα Πιερίδου, ο Σπαλιάρας, η Φελίσια και άλλα γνωστά μας πρόσωπα;

Είναι γνωστό πως ο Παναγιώτης Μήλας και η ομάδα του ετοίμαζαν μία εκδήλωση για να στηρίξουν τον αγώνα, του μικρού μαχητή Χριστόφορου. Το παιδί αυτό κατάφερε να ενώσει πολλούς ανθρώπους και να τους δραστηριοποιήσει ώστε να στηρίξουν οικονομικά τον Χριστόφορο και την οικογένειά του, για να συνεχίσουν να διαμένουν στο Μεξικό και να συνεχίσει τις θεραπείες του.


Το θαύμα του μικρού Χριστόφορου, αφού ξεπέρασε τις προσδοκίες των γιατρών, έγινε θαύμα και για όλους εμάς, αφού ένωσε τους Έλληνες ώστε να συμβάλλουν έστω με μία μικρή οικονομική βοήθεια. Το «Όλοι μαζί για τον Χριστόφορο» έγινε σύνθημα πολλών ανθρώπων και η ελπίδα για ένα θαύμα ήταν ζωντανή.
Δυστυχώς όμως ο μικρός Χριστόφορος δεν τα κατάφερε…και έχασε τη μάχη.

Ίσως όμως να κατάφερε κάτι σημαντικότατο για όλους μας! Να μας αφυπνίσει και να κοιτάξουμε δίπλα μας. Υπάρχουν πολλά παιδιά που χρειάζονται τη βοήθειά μας. Παιδιά με καρκίνο, παιδιά με ανίατες ασθένειες και σύλλογοι, όπως ο Σύλλογος Μέριμνα, που κάνουν σημαντικότατο έργο και στηρίζουν αυτά τα παιδιά και τις οικογένειές τους. Αξίζει να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του «Μέριμνα» και να ενημερωθείτε για το αξιόλογο και ανεκτίμητο έργο αυτών των ανθρώπων.

Η εκδήλωση Save the Day θα γίνει την Κυριακή 17 Μαρτίου στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ Γαλατσίου, από τις 11:00 έως τις 23:00. Πολλοί είναι οι καλλιτέχνες που ανέβασαν story στο instagram και καλούν τον κόσμο στην εκδήλωση.


Στον χώρο θα υπάρχουν εθελοντικές ομάδες, όπως το WinCancer και η ομάδα Angels, οι οποίες θα μας ενημερώνουν για το έργο τους.
Επίσης, ο γνωστός youtuber Rocket Dust θα είναι παρόν με μηχανές για…απαιτητικούς…

Δείτε το τελευταίο ενημερωτικό και διασκεδαστικό βίντεο:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου