Πέμπτη 29 Αυγούστου 2019

Έκκληση βοήθειας για τον 30χρονο Νίκο, που δινει μάχη με τον καρκίνο



Το όνομά του ΝΙΚΟΣ ΚΑΜΗΛΑΚΗΣ ένα παιδί της διπλανής πόρτα,ς πατέρας μιας μικρής πριγκίπισσας που περιμένει να γυρίσει σύντομα πίσω στο σπίτι ο δικός της ΗΡΩΑΣ, δεν είναι κάποιος επώνυμος, δεν είναι κάποιος viral ... είναι όμως και αυτός άνθρωπος όπως όλοι και η ασθένεια εδώ δεν κάνει διακρίσεις είτε είσαι επώνυμος είτε ανώνυμος.

Θα μπορούσε να είναι το δικό μας παιδί, ο δικός μας αδερφός, ο δικός μας φίλος, που ο καρκίνος του χτύπησε την πόρτα και τον δοκιμάζει με την απορία να δει πόσο δυνατός μπορεί να είναι. Ο Νίκος είναι μαχητής και παλεύει με την ασθένεια αυτή εδώ και 2 χρόνια και όμως αντέχει, τα αποθέματα δύναμης κάποια στιγμή όμως θα εξαντληθούν, και πριν γίνει αυτό, ας βοηθήσουμε όλοι με όποιο τρόπο μπορούμε.

Ο Νίκος νοσηλεύεται στο ΠΑΓΝΗ Ηρακλείου Κρήτης με ΛΕΜΦΩΜΑ. Βρίσκεται στο στάδιο δεύτερης θεραπείας και μέχρι τον Δεκέμβριο το αργότερο θα μεταβεί σε ένα από τα δυο κέντρα μεταμόσχευσης είτε στην Αθήνα είτε στην Θεσσαλονίκη για μεταμόσχευση μυελού τον οστών.

Ο Νίκος χρειάζεται άμεσα αίμα και αιμοπετάλια, όσοι μπορείτε δώστε αίμα και δείγμα για αιμοπετάλια στα κοντινά σας κέντρα αιμοδοσίας για λογαριασμό στον ΝΙΚΟ ΚΑΜΗΛΑΚΗ με νοσηλεία στο ΠΑΓΝΗ Ηρακλείου Κρήτης. 

Τηλέφωνα επικοινωνίας ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΠΑΓΝΗ: 2810-392483 και 2810-392481

Η οικογένεια του Νίκου έχει βρεθεί σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, Ξέρουμε ότι οι καταστάσεις που βιώνουμε όλοι μας είναι δύσκολες όμως όποια βοήθεια μπορούμε να δώσουμε για τον ίδιο θα είναι σημαντική.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΑΡ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ

IBAN GR20-0172-7700-0057-7008-3532-708

Δικαιούχοι λογαριασμού: Νίκος Καμηλάκης και Άννα Καμηλάκη




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου