Πέμπτη 15 Αυγούστου 2019

Αντί για δώρο γενεθλιών ζήτησαν εισφορές για το Ίδρυμα ΕΛΠΙΔΑ για παιδιά με καρκίνο και λευχαιμία. Μάζεψαν €56.420



Μία κίνηση αλτρουισμού «έφερε» €56.420 στο Ίδρυμα ΕΛΠΙΔΑ για παιδιά με καρκίνο και λευχαιμία. Μία υπέροχη φιλανθρωπική πρωτοβουλία από την Έλσα Αναστασιάδη και τον σύζυγό της Γιάννο Λούτσιο!  Αντί για δώρο γενεθλίων ζήτησαν από τους φίλους τους να κάνουν εισφορές.

Σε μία πραγματικά αξιέπαινη φιλανθρωπική κίνηση προχώρησε η κόρη του Προέδρου της Δημοκρατίας, Έλση Αναστασιάδη, και ο σύζυγός της Γιάννος Λούτσιος, με την ευκαιρία των γενεθλίων του κυρίου Λούτσιου.

Σύμφωνα με ανάρτηση του Ιδρύματος ΕΛΠΙΔΑ για παιδιά με καρκίνο και λευχαιμία το ζευγάρι αποφάσισε να εισηγηθεί στους φίλους τους, αντί δώρων να κάνουν εισφορές απευθείας στον τραπεζικό λογαριασμό του Ιδρύματος ΕΛΠΙΔΑ, προς όφελος των παιδιών με καρκίνο και λευχαιμία.

Η απόφαση τους βρήκε ανταπόκριση και έτσι κατάφεραν να μαζέψουν 56.420 ευρώ.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος ΕΛΠΙΔΑ εκφράζει δημόσια τη βαθιά ευγνωμοσύνη του για τη θεάρεστη, ευγενή, όπως αναφέρει, πρωτοβουλία του ζεύγους Έλσας Αναστασιάδη και Γιάννου Λούτσιου, προς όφελος  των παιδιών με καρκίνο και των οικογενειών τους.

«Οι ενέργειες και η στήριξη, που μας παρείχαν με τον τρόπο αυτό, μας δίνουν κουράγιο και δύναμη να συνεχίσουμε το δύσκολο, πολύπλοκο, πολυδιάστατο έργο, απ’ όλες τις απόψεις, που επιτελούμε κατά τα τελευταία 30 χρόνια, προς όφελος των παιδιών και εφήβων που προσβάλλονται από καρκίνο ή λευχαιμία στη χώρα μας», καταλήγει η ανακοίνωση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου