Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019

Η Amazon έγινε "χρυσή" και φέτος για τα παιδιά με καρκίνο!


Η Amazon υποστηρίζει τον Χρυσό Σεπτέμβρη και συμβάλει έμπρακτα στην ευαισθητοποίηση για τον καρκίνο της παιδικής ηλικία με ειδικές εκδηλώσεις.


Στις 18 και 19 Σεπτεμβρίου του τρέχοντος μήνα (2019), οι υπάλληλοι του Ηνωμένου Βασιλείου συμμετείχαν στο παγκόσμιο κίνημα # AmazonGoesGold φιλοξενώντας μέρη με θέμα το χρυσό # PJammin® για να υποστηρίξουν τοπικές οικογένειες που έχουν πληγεί από τον καρκίνο κατά την παιδική ηλικία. Φόρο τιμής στα γενναία παιδιά με καρκίνο, τα οποία μπορούν να περάσουν μήνες ή και χρόνια την καθημερινότητα τους μόνο με την πυτζάμα τους κατά τη διάρκεια της θεραπείας και της αποθεραπείας τους . Στους ιστότοπους της δημόσιας περιοδείας του Amazon, καλείται κάθε επισκέπτης στα PJs να δωρίζουν 5 λίρες στην ομάδα για την λευχαιμία ένας από τους πιο συνηθισμένους τύπος καρκίνου της παιδικής ηλικίας.


Μία άλλη εκδήλωση της Amazon είναι STEM Camp Amazon: Gold Edition για παιδιά που λαμβάνουν θεραπεία σε κοντινά νοσοκομεία. Το Camp Amazon προσκαλεί τα παιδιά και τις οικογένειές τους να λάβουν μέρος σε εργαστήρια κωδικοποίησης και δραστηριότητες  hands-on για STEM, και να βιώσουν μια περιήγηση στο Κέντρο Fulfillment και να δουν ρομποτική και τεχνολογία σε δράση. Η πρώτη επίσκεψη πραγματοποίηθηκε στις 13 Σεπτεμβρίου στο Amazon Doncaster σε συνεργασία με το νοσοκομείο του Σέφιλντ.


Ο Stefano Perego, VP της Amazon UK Operations, δήλωσε: "Θέλουμε κάθε παιδί που πάσχει από καρκίνο στην παιδική ηλικία να φανταστεί τον μελλοντικό καινοτόμο και να συνεχίσει να κατασκευάζει και να φαντάζει. Το Camp Amazon: Gold Edition παρέχει τα εργαλεία και τους πόρους για τα παιδιά με καρκίνο για να το κάνει αυτό μέσω πρακτικών δραστηριοτήτων και την ευκαιρία να δούμε την τεχνολογία στην εργασία στα κτίρια μας και τον τρόπο με τον οποίο η δημιουργική σκέψη είναι κρίσιμη για τις Amazon Operations.


Η Vicky Bramall, που επισκέφθηκε το νοσοκομείο του Σέφιλντ, πρόσθεσε: "Ως γονιός παιδιού με καρκίνο, το κίνημα #AmazonGoesGold σημαίνει τόσα πολύ. Είμαι πραγματικά ευτυχής που αναγνωρίζεται η εργασία στο νοσοκομείο του Σέφιλντ και ότι η Amazon συμβάλλει στην ευαισθητοποίηση του παιδικού καρκίνου. Τα παιδιά μου Deakon και Lilly είχαν μια τόσο ξεχωριστή μέρα στο Amazon, είναι εμπνευσμένα για να συμμετάσχουν στο εργαστήριο ρομποτικής. Σας ευχαριστώ."


Περισσότερα από 300.000 παιδιά σε όλο τον κόσμο διαγιγνώσκονται κάθε χρόνο με καρκίνο και που προκαλεί το θάνατο παιδιών σε όλο τον κόσμο. Αυτός είναι ο δεύτερος χρόνος που η Amazon στο Ηνωμένο Βασίλειο υποστηρίζει τον Παγκόσμιο Μήνα Ευαισθητοποίησης για τον Καρκίνο της Παιδικής Ηλικίας και φέτος η #AmazonGoesGold επεκτείνεται εκτός από το Ηνωμένο Βασίλειο και στη Βόρεια Αμερική στην Ιταλία, την Ισπανία, τη Γερμανία, τη Γαλλία, την Πολωνία, την Τσεχία, τη Σλοβακία, για την ευαισθητοποίηση σχετικά με τον καρκίνο κατά της παιδικής ηλικίας.


Κατά τη διάρκεια του Σεπτέμβρη Μήνα Ενημέρωσης για τον Καρκίνο της Παιδικής Ηλικίας, η Amazon στο Ηνωμένο Βασίλειο θα δωρίσει περισσότερα από £ 100,000 σε τοπικά νοσοκομεία του Ηνωμένου Βασιλείου, φιλανθρωπικές οργανώσεις και ερευνητικούς οργανισμούς. Περισσότεροι από 4 εκατομμύρια δολάρια θα συγκεντρωθούν σε παγκόσμιο επίπεδο για την καταπολέμηση του καρκίνου της παιδικής ηλικίας.


Μάθετε περισσότερα για μερικούς από τους οργανισμούς με τους οποίους συνεργάζεται η Amazon Goes Gold και πώς μπορείτε να εμπλακείτε.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου