Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2019

Δέος: Η μικρή Νεφέλη δεν μιλάει, αλλά πήρε το μικρόφωνο από την Πρωτοψάλτη και τραγούδησε με πάθος [βίντεο]


Μια ανατριχιαστική στιγμή βίωσαν όσοι βρέθηκαν την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου στη συναυλία της Άλκηστις Πρωτοψάλτη στην Κύπρο, στο Αρχαίο Θέατρο του Κουρίου

Η Άλκηστη Πρωτοψάλτη έζησε μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές στην καριέρα της , όπου ένα κορίτσι, η 14χρονη Νεφέλη, ανέβηκε στη σκηνή, της πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε με ψυχή το «Χειροκρότημα».


Το πιο εκπληκτικό είναι ότι η Νεφέλη δεν μιλάει και αντιμετωπίζει σοβαρά κινητικά προβλήματα από τότε που γεννήθηκε. Μάλιστα πέρασε και ένα εγκεφαλικό που τη βύθισε για πολλούς μήνες σε κώμα – οι πιθανότητές της για επιβίωση δεν ήταν με το μέρος της. Στις πιο σκοτεινές στιγμές της, ωστόσο, η μητέρα της, της έβαζε τραγούδια της Πρωτοψάλτη, που όπως αποδείχθηκε η Νεφέλη απορροφούσε σαν σφουγγάρι. Γιατί η παθιασμένη ερμηνεία της, που έσκασε σαν κεραυνός εν αιθρία, έκανε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο να ανατριχιάσουν από συγκίνηση.

Συγκεκριμένα, η Πρωτοψάλτη έγραψε στο Facebook:

«Η μικρή Νεφέλη ήρθε σαν ελάφι στη σκηνή , μου πήρε το μικρόφωνο και με περίσσιο θάρρος τραγούδησε με ουράνια φωνή......Μας διαπέρασε ο τρόπος το πάθος της , η αποφασιστικότητα της και η λαχτάρα στο βλέμμα της. Μας γονάτισε συναισθηματικά και ταυτόχρονα μας έστειλε στο υπερπέραν .... Ήταν η πιο συγκινητική στιγμή των τελευταίων χρόνων ... δεν έχει σημασία , η σημασία είναι αλλού ..... στο θαύμα της μουσικής ! Η Νεφέλη δεν μιλάει ....μόνο τραγουδάει ....🏆 Αφιερωμένο σε όλους τους ανθρώπους που στηρίζουν, πιστεύουν και ελπίζουν σε ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά τους».

Δείτε το βίντεο:




Πηγή:  https://www.newsitamea.gr/



Διαβάστε εδώ: Η συγκλονιστική ιστορία της 14χρονης Νεφέλης



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου