Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2021

Η 4χρονη Κρυσταλλία έκοψε τα μαλλιά της για καλό σκοπό: «Δώστε τα σε κάποιο παιδάκι που δεν έχει»

 

Η αισιόδοξη είδηση της ημέρας μας έρχεται από τον Πύργο και αφορά τα μαθήματα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης που στέλνει η 4χρονη Κρυσταλλία με την απόφασή της να κόψει την κοτσίδα της και να την προσφέρει στο πρόγραμμα δωρεάς μαλλιών για παιδιά με καρκίνο. 

Η μικρούλα μόλις έμαθε ότι μπορεί να κόψει τα μαλλιά της και να τα προσφέρει στο ειδικό πρόγραμμα ώστε να φτιαχθούν περούκες για τα παιδιά που δίνουν μάχη με τον παιδικό καρκίνο και έχασαν τα δικά τους μαλλάκια από τις θεραπείες, το πήρε αμέσως απόφαση να τα δωρίσει.

«ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΜΑΛΛΙΑ, ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ»

Οι γονείς της Αγγελική Ντέλου και ο Βασίλης Τασόπουλος, εξήγησαν στην μικρή Κρυσταλλία ότι τα μαλλιά της θα κόνταιναν πολύ, εκείνη κοίταξε τις φωτογραφίες των παιδιών με καρκίνο και είπε:

«Δε θέλω κανένα παιδί να είναι στεναχωρημένο γιατί δεν έχει μαλλιά. Αυτό που θέλω είναι να τους δώσω τα μαλλιά μου. Έχω πολλά μαλλιά, απλά κόψτε μερικά και δώστε τα σε κάποιο παιδάκι που δεν έχει».

Με τούτα τα όμορφα λόγια και με την αθωότητα των μόλις 4 ετών ζωής της, η Κρυσταλλία στέλνει μήνυμα αισιοδοξίας και ενθάρρυνσης στα παιδιά ότι θα καταφέρουν και θα βγουν νικητές στη μάχη ζωής που δίνουν.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙ ΤΑ ΜΑΛΛΑΚΙΑ ΤΟΥ

Πολλά παιδάκια έχουν συμμετάσχει ενεργά σε αυτή την πρωτοβουλία που δίνει τη δυνατότητα σε μικρούς αλλά και μεγάλους που ασθενούν από καρκίνο και δεν έχουν μαλλιά, να αισθανθούν όμορφα και να ξεπεράσουν με χαμόγελο την περιπέτεια που βιώνουν. Με τα μαλλιά που χαρίζονται κατασκευάζονται νέες περούκες, οι οποίες και δωρίζονται σε ασθενείς που μάχονται τον «καρκίνο».

Μάθετε περισσότερα για τη διαδικασία εδώ

 

 

Πηγή: https://www.infokids.gr

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου