Κυριακή 4 Ιουνίου 2023

Ρεγγίνα Μακέδου για τη λευχαιμία: «Φοβήθηκα όσο ποτέ, ζω χάρη σε έναν άγνωστο άνθρωπο»


Η Ρεγγίνα Μακέδου δίνει μάχη με τη λευχαιμία και συχνά κάνει αναρτήσεις για τη μάχη της με τον καρκίνο. Μετά τις δηλώσεις του υποψήφιου βουλευτή Σπύρου Πνευματικού για τους καρκινοπαθείς, η Ρεγγίνα Μακέδου είχε ανεβάσει ένα βίντεο στο TikTok με το οποίο ζητούσε απαντήσεις από τον Κυριάκο Μητσοτάκη για το ποιος αποφασίζει ότι πρέπει να τραβήξει γραμμή

 «Ποιος θα αποφασίσει ότι μπορεί να τραβήξει τη γραμμή; Εμένα οι γιατροί μου με τραβούσαν από το θάνατο κάθε μέρα ακόμα και όταν εγώ πίστευα ότι φεύγω… Πώς λέγεται γιατρός αυτός ο “κύριος”…

Τρία χρόνια παλεύω όπως χιλιάδες άλλοι… είδα ανθρώπους που όλοι πίστευαν ότι είναι τελειωμένοι να κερδίζουν!!! Ποιος αποφασίζει πόσο θα παλέψω; Έχω, έχουμε δικαίωμα να παλεύουμε μέχρι να μας βγει η ψυχή!!! 

Νιώθω αηδία… όχι στεναχώρια!!! Νιώθω ντροπή όχι θυμό!!! Νιώθω ότι ο ιατρικός σύλλογος πρέπει να διαγράψει τον κ. Πνευματικό γιατί προσβάλει τους γιατρούς που μας σώζουν και παλεύουν στα ίσια τον θάνατο μαζί μας !!!! »



Με μία ανάρτηση γεμάτη αλήθεια και ελπίδα, η γυμνάστρια Ρεγγίνα Μακέδου μοιράστηκε με τους χιλιάδες ακόλουθούς της στο Instagram  τις σκέψεις και τα συναισθήματά της για τον ένα χρόνο της μάχη της με την λευχαιμία. Η νεαρή Ρεγγίνα έχει ευρέως γνωστή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χάρη στο χαμόγελο και στην αισιοδοξία με την οποία αντιμετωπίζει την ασθένειά της.

Αυτή τη φορά, θέλησε να σταθεί στη σωματική και ψυχολογική καταπόνηση που έφερε αυτός ο ένας χρόνος μάχης με την λευχαιμία, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων τη σημασία της δωρεάς μυελού των οστών, αφού η ίδια υπεβλήθη σε μεταμόσχευση που της έσωσε τη ζωή.

Ένα βίντεο δημοσίευσε η Ρεγγίνα Μακέδου, που μιλάει για το σκληρό πρόσωπο του καρκίνου.

Συγκλονίζει η Ρεγγίνα Μακέδου για τη μεγάλη μάχη της με τη λευχαιμία

Όπως τονίζει στην ανάρτησή της, η ζωή της συνεχίζεται με τη βοήθεια του γιατρού της αλλά και το νοσηλευτικό προσωπικό που βρέθηκε στο πλευρό της.

«3/6 !!!! Ένας χρόνος ακριβώς σωστή παράνοια… Ένας χρόνος δύσκολος. Ένας χρόνος αβέβαιος. Ένας χρόνος που με δοκίμασε σωματικά, ψυχικά και πνευματικά. Ένας χρόνος που φοβήθηκα όσο ποτέ. Ένας χρόνος με απώλειες φίλων και αγαπημένων προσώπων. Ένας χρόνος που βίωσα όσα δεν εύχομαι ούτε στον εχθρό μου. Ένας χρόνος που συναγωνιστές έγιναν η δύναμη μου. Ένας χρόνος ΥΠΕΡΟΧΟΣ γεμάτος μαθήματα.

Ένας χρόνος που το χαμόγελο είχε νόημα. Ένας χρόνος που Ζω χάρη σε έναν άγνωστο άνθρωπο , χάρη στους γιατρούς μου και το νοσηλευτικό προσωπικό. Εύχομαι και προσεύχομαι για πολλά ακόμα χρόνια!!! Σε ευχαριστώ. Το βίντεο ξεκινάει και τελειώνει με μια φωτό σε ένα κρεβάτι… του νοσοκομείου και το δικό μου τι ευλογία», έγραψε η Ρεγγίνα Μακέδου.

Δείτε την ανάρτηση



Πηγή: https://www.fanpage.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου