Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2023

O μικρός Αποστόλης έδωσε σκληρή μάχη με τον καρκίνο και την κέρδισε!

 

Ο μικρός Αποστόλης, έπειτα από ένα δύσκολο ταξίδι, κέρδισε μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή και είναι έτοιμος να ανοίξει τα φτερά του προς τον κόσμο!

Ο λόγος για ένα μικρό αγοράκι από τη Θεσσαλονίκη που πέρασε αρκετούς μήνες στο παιδοογκολογικό τμήμα του Π.Γ.Ν.Θ. ΑΧΕΠΑ αλλά πριν λίγες μέρες χτύπησε το καμπανάκι της νίκης και πήρε εξητήριο. Την ευχάριστη είδηση ανάρτησε στο Facebook ο Σύλλογος Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες Βόρειας Ελλάδας «Η Λάμψη»: 

Ολόκληρη η ανάρτηση

 «Ο Αποστόλης, το μικρό μας παιδί που ήταν για μήνες στο παιδοογκολογικό τμήμα του Π.Γ.Ν.Θ. ΑΧΕΠΑ ολοκλήρωσε τις θεραπείες και ήρθε η σειρά του να χτυπήσει το καμπανάκι της νίκης.

Μέσα σε κλίμα χαράς, συγκίνησης και αισιοδοξίας άνοιξε η πόρτα προς την έξοδο του νοσοκομείου υπό τη συνοδεία της οικογένειάς του, των φίλων και των γιατρών του.

#ΗΛΑΜΨΗ είναι πάντα εδώ για να γιορτάσει χέρι χέρι με όλα τα παιδιά, αλλά πρωτίστως να τους υπενθυμίσει πως η δύναμη για να πετύχουμε τα αδύνατα, κρύβεται μέσα μας.

Αγαπημένε μας Αποστόλη, ευχόμαστε υγεία, ευτυχία και πολλά χαμόγελα! Η ιστορία σου μας υπενθυμίζει ότι ακόμη και μπροστά στις αντιξοότητες, υπάρχει ένα φως ελπίδας που μπορεί να μας οδηγήσει μπροστά».

 


Πηγή: https://www.mama365.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου