Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2023

Η συγκινητική πρωτοβουλία των συμμαθητών της μικρής Στεργιανής

 

Συνεχίζεται ο αγώνας της οικογένειας της μικρής Στεργιανής που πάσχει από σπάνια μορφή λευχαιμίας.

Με μια αξιέπαινη πρωτοβουλία του 14ου Δημοτικού Σχολείου Λαμίας όπου φοιτεί το παιδί πρόσφατα έγινε έκκληση για αιμοδοσία και προσφορά αιμοπεταλίων, που έχει ανάγκη καθημερινά η 10χρονη μαθήτρια, ενώ παράλληλα με πρωτοβουλία της διεύθυνσης του σχολείου τοποθετήθηκε κουτί αγάπης κατά την ώρα έλευσης των μαθητών, μέσα στο οποίο συγκεντρώθηκε το ποσό των 5.000 ευρώ. Η οικογένεια με πολλή μεγάλη συγκίνηση πληροφορήθηκε για την ευγενική πρωτοβουλία δασκάλων μαθητών και γονιών και έστειλε ευχαριστήρια επιστολή στο σχολείο.

Η Διεύθυνση του 14ου και 20ου Δημοτικού Σχολείου Λαμίας δήλωσε:

“Το κουτί της αγάπης μας για τη Στεργιανή άνοιξε και έβγαλε από μέσα του 5.000 , γεμάτες από τις ευχές μας για δύναμη και σύντομη επιστροφή κοντά μας.”

Ακολουθεί η επιστολή των γονιών:

 

Αγαπητοί δάσκαλοι και γονείς

Εδώ και τρείς μήνες περίπου, βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μια από τις πιο δύσκολες καταστάσεις, που είναι η υγεία του παιδιού μας. Στις 27 Ιουλίου η Στεργιανή διαγνώστηκε με οξεία μυελογενή λευχαιμία. Το άκουσμα της είδησης αυτής, ήταν για εμάς κεραυνός εν αιθρία. Χάθηκε η γη κάτω από τα πόδια μας….. Έγιναν όλα τόσο γρήγορα πού στην αρχή πιστεύαμε πως έχει γίνει κάποιο λάθος και θα γυρίσουμε γρήγορα στο σπίτι μας. Όμως δεν ήταν… Παρ’ όλα αυτά, με την βοήθεια των γιατρών, μαζέψαμε γρήγορα τα κομμάτια μας για να μπορέσουμε να στηρίξουμε τη Στεργιανή, τόσο ψυχολογικά όσο και σωματικά. Η Στεργιανή μας, είναι ένα πολύ δυνατό παιδί με θέληση για ΖΩΗ, που μας το δείχνει καθημερινά παρά τα δύσκολα εμπόδια που συναντάει. Πέρα από την στήριξη των οικογενειών μας, η κίνηση αγάπης που κάνατε για την Στεργιανή μας, μας δίνει δύναμη και κουράγιο για να συνεχίσουμε τον αγώνα μας. Η κίνηση αυτή όλων σας, δείχνει πως ακόμα υπάρχουν ΆΝΘΡΩΠΟΙ και μπορούμε να ελπίζουμε.

Ένα ευχαριστώ δε φτάνει…

Η μαμά και ο μπαμπάς της
Στεργιανής

 


Πηγή: https://tvstar.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου