Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

Γραμμή Με Αγάπη για τη ΦΛΟΓΑ


Γραμμή Με αγάπη: Η πρώτη παράδοση χρημάτων σε ιδρύματα

Με μια σεμνή και συγκινητική τελετή η Μαρί Κυριακού παρέδωσε τις πρώτες επιταγές, από τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν στη ΓΡΑΜΜΗ ΜΕ ΑΓΑΠΗ.



Η Μαρί Κυριακού δέχεται αναμνηστικά δώρα από τον Πρόεδρο της Ένωσης ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ κ. Χρ. Μπαρτζώκα.

Πρόκειται για την οικονομική ενίσχυση 14 Ιδρυμάτων, μέσω ενός τηλεφωνικού Μαραθώνιου, που δημιουργήθηκε πριν από περίπου 8 μήνες, με πρωτοβουλία της Μαρί Κυριακού. Η ενέργεια αυτή υποστηρίχθηκε από την τηλεόραση του ΑΝΤ1 και οι τηλεθεατές ανταποκρίθηκαν άμεσα στην έκκληση για βοήθεια των Ιδρυμάτων και των Σωματείων που κινδυνεύουν να κλείσουν, τη στιγμή που φιλοξενούν και συντηρούν παιδιά.



Η Μαρί Κυριακού με τους συνεργάτες της κατά την παράδοση των επιταγών στα γραφεία της Ένωσης ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ, καθώς και με τους εκπροσώπους των Ιδρυμάτων που ενισχύθηκαν από τη ΓΡΑΜΜΗ ΜΕ ΑΓΑΠΗ.

Η Μαρί Κυριακού κατά την παράδοση των επιταγών εξέφρασε την ικανοποίησή της για την ανταπόκριση του κόσμου, σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς και πρόσθεσε: «Χάρη στη συμμετοχή των τηλεθεατών και την ανταπόκρισή τους, μπορέσαμε να βοηθήσουμε τα παιδιά και να στηρίξουμε το μεγάλο και δύσκολο έργο των Ιδρυμάτων».

Με θερμά λόγια, για την πρωτοβουλία της Μαρί Κυριακού και του ΑΝΤ1, εκφράστηκαν οι εκπρόσωποι της Ένωσης ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ, αλλά και οι εκπρόσωποι των Ιδρυμάτων που παρέλαβαν τις επιταγές: ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΠΑΣΤΙΚΩΝ, ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΤΕΓΗ, ΧΑΤΖΗΠΑΤΕΡΕΙΟ, ΚΕΝΤΡΟ ΕΙΔΙΚΩΝ ΑΤΟΜΩΝ «Η ΧΑΡΑ», ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ, ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ, ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΩΡΙΑ SOS, ΠΝΟΗ, ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΔΙΑΒΗΤΗ, ΘΕΟΤΟΚΟΣ, ΦΛΟΓΑ και ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΜΥΜΩΝΗ.



 Η Μαρί Κυριακού με τον Πρόεδρο της Ένωσης ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ Χρήστο Μπαρτζώκα καθώς και τους εκπροσώπους των 14 Ιδρυμάτων στους οποίους παρέδωσε τις επιταγές από τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν στη ΓΡΑΜΜΗ ΜΕ ΑΓΑΠΗ.


Πηγή: ishow.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου