Κυριακή 19 Ιουλίου 2015

Τετράχρονη με λευχαιμία «παντρεύτηκε» τον αγαπημένο της νοσοκόμο




Ένα τετράχρονο κοριτσάκι με λευχαιμία «παντρεύτηκε» τον αγαπημένο της νοσοκόμο σε μια ψεύτικη τελετή που οργανώθηκε μέσα σε λίγες ώρες στο νοσοκομείο Melodies Center for Childhood Cancers.

Σύμφωνα με το περιοδικό Time, η μικρή Abby πάντοτε ονειρευόταν να παντρευτεί τον νοσοκόμο Matt Hickling και, σε μια προσπάθεια να της φτιάξουν την διάθεση, το προσωπικό του νοσοκομείου οργάνωσε τον γάμο τους. Για ένα 4χρονο κοριτσάκι, αυτό το όνειρο έγινε πραγματικότητα αυτή τη βδομάδα  κι ο λόγος είναι πραγματικά πολύ συγκινητικός!


Το βίντεο ξεκινά με τις παράνυφες να περπατάνε σε ένα μονοπάτι στρωμένο με ροδοπέταλα ενώ οι καλεσμένοι σιγοτραγουδούν το γαμήλιο εμβατήριο. Και τότε μπαίνει μέσα η “νύφη”, ένα πανέμορφο μικροσκοπικό κοριτσάκι με ένα πριγκιπικό ροζ φόρεμα και το κουκλίστικο προσωπάκι της καλυμμένο με μια νοσοκομειακή μάσκα. Κρατώντας ένα μπουκέτο στα χέρια, τρέχει και πέφτει στην αγκαλιά του “γαμπρού”, ο οποίος δεν είναι άλλος από τον αγαπημένο της νοσοκόμο, που την φροντίζει όλο αυτό το διάστημα που νοσηλεύεται, καθώς πάσχει από Λευχαιμία.



Βίντεο από την τελετή ανέβηκε σε σελίδα στο Facebook και κάνει τον γύρο του διαδικτύου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου