Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

Μια ολόκληρη πόλη γιορτάζει νωρίτερα τα Χριστούγεννα για τον 7χρονο που πεθαίνει από καρκίνο



Στην πόλη Σεντ Τζορτζ του Οντάριο, στον Καναδά, τα φώτα άναψαν ήδη, οι κεντρικοί δρόμοι γέμισαν με χριστουγεννιάτικα στολίδια ενώ ακόμα και παιδιά γυρίζουν τα σπίτια για να πουν τα κάλαντα. Αν και βρισκόμαστε στον Οκτώβρη φαίνεται ότι τα Χριστούγεννα ήρθαν γρήγορα σε αυτή την καναδική πόλη.

Δεν πρόκειται όμως για μια κίνηση εμπορικού σκοπού. Αυτή η πόλη, 38 χλμ από το Χάμιλτον, αποφάσισε να παρακάμψει αρκετές σελίδες του ημερολογίου για χάρη ενός επτάχρονου αγοριού που πάσχει από καρκίνο στο κεφάλι.



Ο μικρός Evan Leversage δίνει τη μάχη με τον καρκίνο από τότε που ήταν δύο ετών και πρόσφατα οι γιατροί διαπίστωσαν ότι ο όγκος έχει εξαπλωθεί και έτσι παρότρυναν την οικογένεια να γιορτάσει νωρίτερα φέτος τα Χριστούγεννα.

Η μητέρα του, Nicole Wellwood, ζήτησε από την οικογένεια αν θα μπορούσαν να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα τον Οκτώβριο. Τα ξαδέλφια της όχι μόνο δέχθηκαν αλλά το προχώρησαν σε άλλο επίπεδο και αφού μοίρασαν στην πόλη ενημερωτικά φυλλάδια και δημιούργησαν μια ειδική σελίδα στο Facebook καταφέρνοντας να πείσουν τους συμπολίτες τους να γίνουν συμπαραστάτες στον μικρό Evan με αυτόν τον τρόπο.


Έτσι εκατοντάδες σπίτια φόρεσαν ήδη τα γιορτινά τους και μια μεγάλη παρέλαση έχει προγραμματιστεί να περάσει μπροστά από το σπίτι του παιδιού το Σάββατο 24 Οκτωβρίου.




Πηγή:
http://www.cbc.ca/news - CBC News

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου