Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

"Θαυμάζω τα παιδιά που δίνουν μάχη στην Ογκολογική Μονάδα Ελπίδα"

Το Κατερινάκι μας δεν ξεχνά τους φίλους στο νοσοκομείο. 
Σε έκθεση με θέμα "Έναν άνθρωπο που θαυμάζω" έγραψε το κείμενο, που εμφανίζετε στην φωτογραφία και μας δίνει μαθήματα ζωής μετά από την δύσκολη καταιγίδα που πέρασε με αξιοπρέπεια και δύναμη . 

 Ένας άνθρωπος που θαυμάζω!

"Θαυμάζω τα πιο δυνατά παιδιά στον κόσμο. Τα παιδιά που δίνουν μάχη στην ογκολογική μονάδα του ΚΕΘ στο νοσοκομείο Ελπίδα.
Πολεμούν γεμάτα ελπίδα και κάνουν επίπονες θεραπείες. Είναι μήνες κλεισμένα στο νοσοκομείο και παρόλα αυτά προσπαθούν να χαμογελούν και να βρίσκουν τρόπο να απασχοληθούν με κάτι ώστε να περάσει λίγο ευχάριστα η μέρα τους.

Αυτά τα παιδιά χαίρονται με πράγματα μικρής αξίας που εμείς τα θεωρούμε δεδομένα. Μερικές φορές δε μπορούν να βγουν ούτε καν στους διαδρόμους του νοσοκομείου να περπατήσουν γιατί είναι χαμηλά τα λευκά τους!!! Αλλά δεν σταματούν ποτέ να ελπίζουν και να προσπαθούν.... Ας είναι πάντα καλά! Αυτά που συμβαίνουν να είναι περαστικά και τους εύχομαι να βγουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα από το νοσοκομείο!"
Κατερίνα





Από την ομάδα "Τα Χαμόγελα Τα Χρώματα και Το Ουράνιο Τόξο" για την δημιουργική απασχόληση των παιδιών που νοσηλεύονται στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη "Ελπίδα". 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου