Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017

Σχεδίαζαν να παντρευτούν αλλά το παιδί έκανε υποτροπή....κι έκαναν το γάμο τους στο νοσοκομείο


Το να παντρευτούν στο παρεκκλήσι του νοσοκομείου Nationwide Children's Hospital δεν ήταν αυτό που είχε προγραμματίσει η Celia Kinzel, αλλά σίγουρα θα είναι μια τελετή που θα θυμάται για πάντα.

«Ήταν πραγματικά τέλεια. Είμαι πολύ χαρούμενος που επιλέξαμε να παντρευτούμε εδώ», δήλωσε ο Kinzel. (ο σύζυγος)

Τα μεγάλα σχέδια τους για τον γάμο τους στο 2018 έπρεπε να βάλουν στην άκρη κατά τη διάρκεια των διακοπών τους, όταν η Celia και ο σύζυγός της, Geff, έμαθαν ότι ο γιος τους Logan, ηλικίας δύο ετών, έπρεπε να βρίσκεται στο νοσοκομείο για δεύτερη φορά μέσα σε εννέα μήνες για να λάβει θεραπεία για τον καρκίνο του εγκεφάλου.

«Είναι πραγματικά ένας σούπερ ήρωας. Δείχνει τόσο καλά. Είναι πάντα χαμογελαστός και χαρούμενος», δήλωσε ο Kinzel.


Μέσα σε 4 εβδομάδες, οι γονείς του Logan προγραμμάτισαν τον γάμο τους, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στο παρεκκλήσι του νοσοκομείου Nationwide Children's Hospital.

Επέτρεψαν στον Logan να ανταλλάξει την νοσοκομειακή πυτζάμα του με ένα παπιγιόν και να παραβρεθεί στο παρεκκλήσι και να είναι μπροστά στους όρκους που αντάλλαξαν οι γονείς του.

«Έκλαιγε για να τον κρατήσουμε όταν θα λέγαμε "Δέχομαι" , δήλωσε ο Kinzel. "Ήταν μέρα του και ήμουν εντάξει με αυτό.»

Πολλοί από την οικογένεια του Logan και τους στενούς του φίλους, συμπεριλαμβανομένων του μεγαλύτερου αδελφού του Ρόουαν, 4, ήταν σε θέση να δουν το μικρό αγόρι, ο οποίος είχε νοσηλευτεί λίγο μετά την Ημέρα των Ευχαριστιών.


Η φωτογραφία που δείχνει  τον Logan με τους γονείς του κατά τη διάρκεια του γάμου, κάνει το γύρο του διαδικτύου.

«Όλα τα likes και τις κοινοποιήσεις που πήραμε, ελπίζουμε μ' αυτό τον τρόπο να συμβάλλουμε στην ευαισθητοποίηση του παιδικού καρκίνου. Ο καρκίνος της παιδικής ηλικίας  δεν είναι σπάνιος. Μας αφορά όλους.»

Ο Logan χρειάζεται ακόμη επτά μήνες επιθετικής χημειοθεραπεία, για να αποκατασταθεί η υγεία του.


Οι γονείς του εξακολουθούν να σχεδιάζουν ένα μεγάλο πάρτι μαζί για το επόμενο έτος: για να γιορτάσουν το γάμο τους αλλά και την νίκη του Logan απέναντι στον καρκίνο για δεύτερη φορά.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου