Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

Βρέθηκε συμβατός δότης για τον 12χρονο Βαγγέλη από τη Ρόδο!


Έγινε το θαύμα για τον 12χρονο Βαγγέλη!!!

Την ώρα που είχαν αρχίσει να εξαντλούνται τα περιθώρια για την σωτηρία του 12χρονου Βαγγέλη από τη Ρόδο, που πάσχει από οξεία λευχαιμία, με δάκρυα χαράς υποδέχθηκε σήμερα η οικογένεια του, το χαρμόσυνο νέο για την ύπαρξη συμβατού δότη μυελού των οστών.

Οι γιατροί που αναζητούσαν απεγνωσμένα την λύση της μεταμόσχευσης, είχαν αποκλείσει όλα τα συγγενικά πρόσωπα του μικρού, καθώς δεν προέκυψε συμβατότητα και πλέον περίμεναν ένα θαύμα, γιατί ήταν εξαιρετικά σπάνιο να βρεθεί κάποιος άλλος.

Το θαύμα ωστόσο ήρθε σήμερα από την Γερμανία, ενώ θα πρέπει να υπενθυμίσουμε την συγκινητική ανταπόκριση των συμπολιτών μας, που έσπευσαν κατά εκατοντάδες να δώσουν δείγμα σάλιου.

Τώρα πλέον η ειδική επιτροπή, που διαχειρίζεται αυτές τις υποθέσεις, έχει έρθει σε επικοινωνία με τον Γερμανό δότη για τα περαιτέρω, προκειμένου να επιστρέψει και πάλι το χαμόγελο στα χείλη του Βαγγέλη.giato 

Ο μικρούλης μάλιστα , πληροφορήθηκε τα καλά νέα και παρότι ήταν πολύ καταβεβλημένος το τελευταίο διάστημα, ήταν σήμερα πολύ χαρούμενος και ανανεωμένος σε σημείο που ζήτησε από την μαμά του, να του βάλει να ακούσει τα τραγούδια του αγαπημένου του τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου