Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018

Το Amazon έγινε και φέτος χρυσό υποστηρίζοντας τα παιδιά με καρκίνο!


Το Amazon έγινε και φέτος  χρυσό , υποστηρίζοντας  τον μήνα ενημέρωσης για τον καρκίνο της παιδικής ηλικίας με  διάφορες δραστηριότητες.

Πέντε παιδιά που μάχονται με τον καρκίνο , μαζί με τους γονείς τους , φόρεσαν τις "πυτζάμες στολές" τους και βρίσκονται σε αποστολή. Ήρθαν στο Amazon’s Kent, στο Κέντρο Εξυπηρέτησης της Ουάσιγκτον για μια περιοδεία πίσω από τα παρασκήνια και για να εμπνεύσουν άλλους να συμμετάσχουν στον αγώνα ενάντια στον καρκίνο της παιδικής ηλικίας. Ο Σεπτέμβριος είναι ο Μήνας Ευαισθητοποίησης για τον Καρκίνο της  Παιδικής Ηλικίας  και οι υπάλληλοι της Amazon ήταν ντυμένοι κατάλληλα...χιλιάδες υπάλληλοι στις 12 & 13 Σεπτεμβρίου ήρθαν να εργαστούν με τις πιτζάμες τους για να τιμήσουν τα παιδιά που αγωνίζονται με τον καρκίνο.


«Οι πιτζάμες είναι η "στολή μάχης" των παιδιών που μάχονται με τον καρκίνο αφού τις φορούν  για μήνες, ακόμη και για χρόνια, κατά τη διάρκεια της θεραπείας τους αλλά και στην αποθεραπεία τους», δήλωσε ο Mike Roth, Αντιπρόεδρος της Global Fulfillment. "Μέσω της "στολής" πυτζάμας συμπαραστεκόμαστε στα παιδιά για να δείξουμε ότι νοιαζόμαστε και ότι δεν είναι μόνοι τους σ'αυτόν τον αγώνα".

Τα παιδιά και οι οικογένειές τους μπόρεσαν να δουν πώς στην πρωινή εργασία τους στο κέντρο εκπλήρωσης  οι υπάλληλοι του Amazon ,  συλλέγουν, συσκευάζουν και αποστέλλουν τις παραγγελίες των πελατών. Τότε τους δόθηκε η ευκαιρία να βοηθήσουν και αυτοί γεμίζοντας τα  ειδικά κουτιά με παιχνίδια που προορίζονται για άλλα παιδιά που έχουν νοσήσει από καρκίνο. Αυτόν τον μήνα το Amazon θα παραδώσει 10 εκατομμύρια κουτιά με χρυσή κορδέλα που είναι το διεθνές σύμβολο του καρκίνου της παιδικής ηλικίας- παρακινώντας με αυτό τον τρόπο τους πελάτες του να συμμετάσχουν στον αγώνα για τον καρκίνο της παιδικής ηλικίας με ένα κουτί κάθε φορά!


Τα κουτιά με την χρυσή κορδέλα και η εκδήλωση "πυτζάμα πάρτυ" είναι μέρος της μηνιαίας εκστρατείας "GO GOLD" του Amazon για να βοηθήσει τον Αμερικανικό Οργανισμό για τον Καρκίνο της Παιδικής Ηλικίας (ACCO) να ευαισθητοποιήσει αλλά και να αφυπνίσει τον κόσμο...ο καρκίνος της  παιδικής ηλικίας πρέπει να αποτελεί εθνική προτεραιότητα στον τομέα της υγείας. Περίπου 16.000 παιδιά στις Ηνωμένες Πολιτείες διαγιγνώσκονται κάθε χρόνο με καρκίνο, σύμφωνα με το Εθνικό Ινστιτούτο Καρκίνου.

"Ο καρκίνος είναι η πρώτη αιτία θανάτου σε παιδιά στις Ηνωμένες Πολιτείες ", δήλωσε ο Jamie Bloyd, Εθνικός Διευθυντής της ACCO για τις κυβερνητικές υποθέσεις και δημοσίων σχέσεων. "Το να υπάρχει μια τόσο μεγάλη εταιρεία όπως η Amazon να αναγνωρίζει ως εθνική προτεραιότητα στον τομέα της υγείας , τον καρκίνο της παιδικής ηλικίας , αυτό σημαίνει τα πάντα για μας."

Για κάθε μέρα το Σεπτέμβριο, το Amazon καλεί όλα τα παιδιά που έχουν νοσήσει από καρκίνο να διερευνήσουν τα ενδιαφέροντά τους στο STEM και στη ρομποτική και να μάθουν περισσότερα για τη μαγεία της καινοτομίας του Amazon. Εκ μέρους κάθε παιδιού, το Amazon θα κάνει δωρεές σε προγράμματα παιδιατρικής ογκολογίας σε ολόκληρη την Αμερική, δεσμεύοντας να σώσει όσο περισσότερες ζωές παιδιών. Το Amazon έδωσε επίσης 1 εκατομμύριο δολάρια για να βοηθήσει την ACCO να χρηματοδοτήσει πρωτοβουλίες που παρέχουν εκπαιδευτική, οικονομική και συναισθηματική υποστήριξη σε παιδιά και οικογένειες σε κοινότητες σε ολόκληρη τη χώρα. --> https://www.acco.org/amazon/


"Πιστεύουμε ότι είναι ζωτικής σημασίας να αυξηθεί η ευαισθητοποίηση σε κάθε γωνιά της χώρας, έτσι ώστε τα παιδιά να μπορούν να διαγνωστούν νωρίτερα, οι υπεύθυνοι της κυβέρνησης να μπορούν να παίρνουν πιο ενημερωμένες αποφάσεις και τέλος οι οικογένειες να μπορούν να υποστηριχθούν από τις τοπικές κοινότητες τους σε σύντομο χρονικό διάστημα", δήλωσε ο Dave Clark, Αντιπρόεδρος Παγκόσμιων Επιχειρήσεων.

Στο τέλος της ημέρας τους, οι νεαροί VIP καλεσμένοι της Amazon έμειναν έκπληκτοι με το δικό τους κουτί που τους περίμενε γεμάτο με παιχνίδια. "Είναι απίστευτο", δήλωσε ο 6χρονος Violet. "Πέρασα υπέροχα".




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου