Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

H μεταμόρφωση του 16χρονου Zach Zeiler μετά τον καρκίνο!




Ορισμένες ατυχίες είναι τόσο σημαντικές, ώστε να κάνει τους ανθρώπους να εγκαταλείψουν τα όνειρά τους. Όμως, υπάρχουν μερικοί άνθρωποι, που αρνούνται να αφήσουν το όραμά τους. Παρόλο που αναγνωρίζουν την κατάστασή τους, πιστεύουν ότι θα καταφέρουν να βγουν ΝΙΚΗΤΕΣ από τις δυσκολίες  της ζωής.

Ο  Zach Zeiler είναι ένας από αυτούς τους ανθρώπους.


Ήταν πάντα ένας αθλητής, αλλά όταν είχε διαγνωστεί με καρκίνο του λίγους μήνες πριν από τα 16α γενέθλιά του, έχασε την αντοχή και  το γυμνασμένο κορμί, που είχε εργαστεί σκληρά για να οικοδομήσει. Αν και οι περισσότεροι θα είχαν παραιτηθεί, αρνήθηκε να ηττηθεί!  Τρία χρόνια αργότερα, έχει μεταμορφωθεί  σε υπεραθλητή….

«Μου πήρε 3 χρόνια η μεταμόρφωση του σώματος μου από τη μάχη με τον καρκίνο. Βρίσκομαι στο 100% της απόκτησης της σωματικής διάπλασης των ονείρων μου “φυσικά”, χωρίς ποτέ να έχω λάβει ενίσχυση με στεροειδή, τεστοστερόνη, και άλλα φάρμακα, που ενισχύουν την απόδοση. Ελπίζω ότι στέλνω ένα μήνυμα για την αξία της ζωής και Ελπίζω να βοηθήσει κι άλλους στην απόφαση τους να συνειδητοποιήσουν τις δυνατότητές τους. Ευχαριστώ όλους εσάς για την υποστήριξη!» 

Δείτε το παρακάτω βίντεο:




 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου