Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

Θαύμα: Θεραπεία χωρίς χειρουργείο για τον 8χρονο Μάνο!

Δεν έχει όγκο, δε θα χρειαστεί επέμβαση, 
είπαν οι Άγγλοι γιατροί!


Μόλις πριν από λίγες ημέρες είχε γίνει το... πρώτο θαύμα, για τον μικρό Μάνο από το Χουδέτσι, όταν συγκεντρώθηκαν τα χρήματα για την επέμβαση και τη νοσηλεία του στο Λονδίνο, με τον πατέρα του να ευχαριστεί όλους όσοι βοήθησαν. Λίγα 24ωρα μετά, ένα νέο συνέβη: Οι γιατροί στο Λονδίνο είπαν στον πατέρα του παιδιού τον κ. Μαρίνο Μαλλιωτάκη, ότι ο μικρός δεν χρειάζεται χειρουργείο και ο όγκος στο κεφάλι μπορεί να θεραπευτεί!!!

Είναι η πιο μεγάλη χαρά, απρόσμενη μάλιστα,  που μπορεί να πάρει ο γονιός, έχοντας ετοιμαστεί να δώσει τη μεγάλη μάχη για το παιδί του: ο 8χρονος Μάνος, που στάλθηκε από το Ηράκλειο στο Λονδίνο για επέμβαση, δεν έχει τελικά όγκο στον εγκέφαλο, αποφάνθηκαν οι Βρετανοί γιατροί που τον εξέτασαν απόψε! Η διάγνωση στην Ελλάδα δεν ήταν σωστή! Ο ίδιος ο πατέρας του Μάνου, Μαρίνος Μαλλιωτάκης, μετέδωσε τα πιο ευχάριστα νέα στον ιερέα του Χουδετσίου, πατέρα Θεοφύλακτο, ο οποίος έκανε τη σχετική ανάρτηση της ενημέρωσης, μεταφέροντας τα λόγια του πατέρα:

"Μόλις βγήκαμε από τον γιατρό, που είχαμε μπει για να μας ορίσει την ώρα του χειρουργείου και να μας πει ακριβώς τι έχει το παιδί μας... και όμως βγήκαμε με το πιο χαρμόσυνο νέο που είχαμε ακούσει τις τελευταίες ημέρες... το παιδί μας δεν έχει όγκο και δεν θα χρειαστεί χειρουργείο... το χειρότερο που μπορούμε να του κάνουμε είναι βιοψία... δεν θα χρειαστεί πάντως χειρουργείο και ότι αυτό που έχει θεραπεύεται ...! Νοιώθω ότι πραγματικά έγινε θαύμα μου είπε...και ο γιατρός μετά την χαρμόσυνη αυτή αγγελία είπε γεμάτος από αισθήματα χαράς... μόνο γι' αυτό (να δίνω τέτοια νέα στους ανθρώπους που νοιώθουν πόνο και θλίψη) χαίρομαι και αγαπώ την δουλειά μου..."



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου