Κυριακή 6 Μαρτίου 2016

Το κοινωνικό πείραμα για τα δήθεν καρκινογόνα εμβόλια!



Το κοινωνικό μας πείραμα με τα δήθεν καρκινογόνα εμβόλια, για ποιο λόγο σας παραπλανήσαμε εσκεμμένα.

 
Τα εμβόλια προκαλούν καρκίνο, αυτισμό, τερατογενέσεις, άσθμα, αλλεργίες, ποδάγρα και πολλά άλλα. Σύμφωνα με δεκάδες δημοσιεύματα, στον ηλεκτρονικό κυρίως τύπο, μια μικρή ελίτ συνωμοτών, απεργάζονται σχέδια για τον έλεγχο και τη μείωση του πληθυσμού.

Αυτά τα δημοσιεύματα, ανακυκλώνονται και αναπαράγονται καθημερινά στην ελληνική μπλογκόσφαιρα. Χιλιάδες χρήστες κοινωνικών δικτύων τα κοινοποιούν στα προφίλ τους και η πλειοψηφία τους, τα υιοθετούν ως πραγματική είδηση. Το χειρότερο όλων, είναι πως πολλοί όχι μόνο τα πιστεύουν, αλλά και τα εφαρμόζουν στη πράξη, αποφεύγοντας να εμβολιάζονται οι ίδιοι και τα παιδιά τους. 

Πριν λίγες ώρες, ανεβάσαμε μια ανάρτηση με τίτλο ''ΣΟΚ! Νεκροί οι γιατροί πουαπέδειξαν ότι τα παιδικά εμβόλια προκαλούν καρκινογενέσεις''. Η ανάρτηση είχε ως σκοπό να μελετήσουμε τις αντιδράσεις του μέσου Έλληνα χρήστη του ίντερνετ, σε μία εκ πρώτης όψεως σοβαρή είδηση. Το περιεχόμενο αποτελεί συρραφή από άλλες σχετικές αναρτήσεις και εσκεμμένα, μετά βίας βγάζει νόημα. 

Γίνεται αναφορά σε 2 ολιστικούς ιατρούς που πέθαναν το 2015 (Dr. Gonzalez και Dr. Bradstreet) και αφήνεται να εννοηθεί πως ο θάνατός τους δεν ήταν τυχαίος. Για την ιστορία, οι 2 μακαρίτες ιατροί, υποστήριζαν εναλλακτικές θεραπείες για το καρκίνο και πως τα εμβόλια, είναι εσκεμμένα ''εμπλουτισμένα'' με ένα ένζυμο [α-N-acetylgalactosaminidase (nagalase)], που καταστέλλει τις άμυνες του οργανισμού απέναντι στα καρκινικά κύτταρα. Ο Dr. Gomzales μάλιστα, είχε το θράσος να συμμετάσχει σε έρευνα για την επιβίωση των ασθενών με καρκίνο του παγκρέατος. Οι ασθενείς που έλαβαν αγωγή με χημειοθεραπεία, έζησαν κατά μέσο όρο 14 μήνες, μετά το πέρας της αγωγής, ενώ οι ασθενείς του Gonzales, έζησαν κατά μέσο όρο μόλις 4,3 μήνες μετά το πέρας της δικιάς του αυτοσχέδιας αγωγής! (πηγή: NIH).

Εννοείτε πως και οι 2 γιατροί, ουδέποτε δημοσίευσαν κάποια σχετική έρευνα σε οποιοδήποτε έγκυρο ιατρικό περιοδικό. Ουδέποτε επίσης παρουσίασαν τη παραμικρή απόδειξη που να στηρίζει τα λεγόμενά τους. Γιατί λοιπόν υπάρχουν τόσοι πολλοί άνθρωποι που τους πιστεύουν και βάζουν τις ζωές τους σε κίνδυνο; 


Στην Ελλάδα φέτος, 132 συνάνθρωποί μας έχουν πεθάνει από τον ιο της γρίπης. Άραγε πόσοι από αυτούς αγνόησαν τις προειδοποιήσεις του υπουργείου υγείας και του ΚΕΕΛΠΝΟ, που καλούσε τις ευπαθείς ομάδες σε εμβολιασμό από τις αρχές της σεζόν.  

Η γρίπη είναι οξεία νόσος του αναπνευστικού συστήματος που προκαλείται από τους ιούς της γρίπης και μεταδίδεται πολύ εύκολα από το ένα άτομο στο άλλο. Μπορεί να προκαλέσει από ήπια έως και πολύ σοβαρή νόσηση. Οι περισσότεροι υγιείς άνθρωποι ξεπερνούν τη γρίπη χωρίς να παρουσιάσουν επιπλοκές, ορισμένοι όμως, όπως άτομα που ανήκουν σε ομάδες υψηλού κινδύνου, διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο για σοβαρές επιπλοκές από τη γρίπη. Στην Ελλάδα εποχικές εξάρσεις γρίπης εμφανίζονται  κατά τους χειμερινούς μήνες (από τον Οκτώβριο έως τον Απρίλιο).  

Σύμφωνα με το ΚΕΕΛΠΝΟ, ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να προστατευθεί κανείς από τη γρίπη είναι ο έγκαιρος εμβολιασμός, ο οποίος συστήνεται να γίνεται κατά τους μήνες Οκτώβριο – Νοέμβριο, κάθε χρόνο, αλλά μπορεί να συνεχίζεται καθ’ όλη τη διάρκεια της περιόδου γρίπης. (πηγή: ΚΕΕΛΠΝΟ)
Πέρα από τα βλακώδη δημοσιεύματα, έχουμε τη τύχη να έχουμε στη χώρα μας και ''περισπούδαστους'' γιατρούς, οπαδούς παραθρησκευτικών ομάδων και ολιστικών θεωριών, που όχι μόνο δεν αποδέχονται τα εμβόλια, αλλά ρίχνουν στη πυρά τη συμβατική ιατρική στο σύνολό της.  

 
Παραδειγμα γιατρου που εχει επικριθει για τη δραση του (Δρ Μουρούτης);

Από το 2008, διδάσκει Προληπτική Υγεία στο Natural Health Science College στην Αθήνα, που ειδικεύεται σε ''εναλλακτικές'' θεραπείες όπως θιβετιανή μάλαξη, αρωματοθεραπεία, κρυσταλοθεραπεία, ομοιοπαθητική, ηλεκτροθεραπεία κτλ... Επίσης, από το 2005, εργάζεται και είναι διευθυντής στο Ελληνικό Ινστιτούτο Νέας Ζωής και ως υπεύθυνος στον Οργανισμό Κοινωνικής Αγωγής και Πρόληψης Υγείας στην Ελλάδα.

Η Ένωση Διαιτολόγων Διατροφολόγων Ελλάδος, έχει καταγγείλει τον Δρ. Μουρούτη ως ''επιστημονικά ανεπαρκή'' και άτομο με πιθανή ''παραθρησκευτική δράση''. Σας παραθέτουμε σχετικό απόσπασμα:

'Έχουμε σαν Ένωση Διαιτολόγων Διατροφολόγων Ελλάδος ερευνήσει την δραστηριότητα του κου Μουρούτη και έχουμε πλέον σημαντικές και βάσιμες αμφιβολίες τόσο για την επιστημονική του επάρκεια όσο και για τους πραγματικούς σκοπούς της δραστηριοποίησής του.Ο Κος Μουρούτης συστήνεται ως γιατρός, άλλες φορές ως φυσίατρος και άλλες ως φυσικοπαθητικός, νευροεπιστήμων κτλ, ενώ όπως αναφέρει και στο βιογραφικό του ο ίδιος, τα πτυχία τα έχει αποκτήσει από Πανεπιστήμια της Γερμανίας.Κύριο αντικείμενο των ομιλιών του είναι η Ουμανιστική χορτοφαγία, όπως αποκαλεί τη διατροφική τάση που απομακρύνει από τη διατροφή του ανθρώπου το κρέας και τα παράγωγά του και το γάλα.Θα μπορούσαμε σε επιστημονικό επίπεδο να αντικρούσουμε την άποψή του με πλήθος εργασιών και μελετών. Όμως αυτό που μας προβληματίζει και μας θέτει σε συναγερμό είναι οι αστήρικτες και χωρίς επιστημονικό υπόβαθρο αιτιάσεις του περί μετάλλαξης και διόρθωσης των γονιδίων μέσω της αγάπης και την Θεολογίας (!)Παραπέρα ερευνώντας την δραστηριότητα του κου Μουρούτη ανακαλύψαμε την λειτουργία της ΜΚΟ Ινστιτούτο Νέας Ζωής, της οποίας πρόεδρος είναι ο κος Μουρούτης. Έχουμε βάσιμες υποψίες τόσο από τις αναρτήσεις στο youtube όσο και από τα κείμενα που φιλοξενούνται στην ιστοσελίδα της οργάνωσης ότι υπάρχει μια ενδεχόμενη παραθρησκευτική δράση''. 

Δεδομένα που δεν επιδέχονται αμφισβήτηση
Ο εμβολιασμός ως όπλο πρόληψης των ασθενειών, διαδόθηκε κατά τον 20ο αιώνα. Ασθένειες όπως η ευλογιά και η πολιομυελίτιδα, είτε εξαφανίστηκαν, είτε περιορίστηκαν σημαντικά, κυρίως σε υπανάπτυκτες χώρες. Στην Ευρώπη, το προσδόκιμο ζωής το 1900 ήταν μετά βίας τα 40 έτη. Σήμερα, βρίσκεται στα 80 έτη, (πηγή: Our World in Data). Η αύξηση αυτή οφείλεται σε 3 λόγους: την ευρεία εφαρμογή των εμβολιασμών, την ανακάλυψη των αντιβιοτικών και στη βελτίωση των συνθηκών υγιεινής. 

Την επόμενη φορά που ακούσετε κάποιον ηλίθιο να σας λέει πως τα εμβόλια σκοτώνουν, ενημερώστε τον, πως δε ζούμε πλέον στο μεσαίωνα. Υπάρχουν χιλιάδες έγκυρες μελέτες για τα οφέλη του εμβολιασμού και ΚΑΜΙΑ για το αντίθετο.

 
Το πείραμα
Η ανάρτηση για τα ''κακά'' εμβόλια, είχε 3.150 hits μέσα σε μία ώρα από τη στιγμή της δημοσιοποίησής της. 10 φορές πάνω από το μέσο όρο μιας οποιαδήποτε άλλης ανάρτησής μας. Αυτός ακριβώς είναι και ο λόγος που διάφορες ''έγκυρες'' ιστοσελίδες και μπλογκς, αναπαράγουν συνέχεια τις ίδιες αναρτήσεις: αύξηση επισκεψιμότητας και κατ' επέκταση κερδών. Με απλά λόγια, σας εξαπατούν χωρίς να το ξέρετε. Πρόκειται για απάτη τύπου ''click farming'', για την οποία μπορείτε να μάθετε περισσότερα εδώ.

Στις 22/9/15, η Ένωση Ελευθεροεπαγγελματιών Παιδιάτρων Αττικής (Ε.ΕΛ.ΠΑΙΔ.ΑΤΤ.), προέβη στη παρακάτω ανακοίνωση στο docmed.gr, όπου κατονονομάζει μερικά από τα μπλόγκς που αναπαρήγαγαν τη ψευδή είδηση και καλεί την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, να προβεί σε διώξεις. Είχαμε γράψει σχετικά εδώ


Επίλογος
Δεν είμαστε ούτε Εβραίοι, ούτε Μασώνοι, ούτε τσιράκια του Τζόρτζ Σόρος. Είμαστε μια ομάδα σκεπτόμενων ερευνητών, που πριν γράψουμε για οποιοδήποτε επιστημονικό ή ιατρικό θέμα, τριπλοτσεκάρουμε και διασταυρώνουμε τις πηγές μας. Μαχόμαστε το σκοταδισμό και τη δεισιδαιμονία, ειδικά όταν αυτές επηρεάζουν ανθρώπινες ζωές. Τα στοιχεία που σας παρουσιάσαμε παραπάνω, είναι διαθέσιμα στο κάθε χρήστη του διαδικτύου. Εμείς, το μόνο που ζητάμε από εσάς, είναι κάθε φορά που διαβάζεται μια είδηση που θα επηρεάσει τη ζωή σας, να διασταυρώνεται την εγκυρότητά της, απευθυνόμενοι σε αξιόπιστες και αναγνωρισμένες πηγές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου