Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

Έφυγε θαραλλέα ο 4χρονος που ενέπνευσε μία πόλη να γιορτάσει τα Χριστούγεννα ένα μήνα νωρίτερα (ΒΙΝΤΕΟ)



Στην μικρή πόλη West Jordan της Γιούτα , οι κάτοικοι αποφάσισαν να κάνουν κάτι ξεχωριστό για να ευχαριστήσουν ένα παιδί που έδινε τη μάχη του με την οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία και οι γιατροί του έχουν δώσει λίγες μέρες ζωής.

Ethan Van, ένα 4χρονο παιδί που πάλεψε με τον καρκίνο από τα δύο του χρόνια και πρόσφατα πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, αφού δεν υπάρχει θεραπεία για την ασθένειά του.

Το 4χρονο αγοράκι αγαπούσε πολύ τα Χριστούγεννα και την Halloween .. μια γιορτή με παγανιστικές ρίζες που ενθουσιάζει μικρούς και μεγάλους.


Οι γιατροί ενημέρωσαν την οικογένεια ότι είναι πολύ πιθανό να μην γιορτάσει ξανά τα Χριστούγεννα και την Halloween ,και τότε οι κάτοικοι της μικρής πόλης West Jordan αποφάσισαν να του προσφέρουν ένα ξεχωριστό δώρο.. στολίζοντας τα σπίτια τους γιορτινά.

Στο τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό παίζαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια, και ένας Αη Βασίλης και περίπου 160 άνθρωποι μαζεύτηκαν και τραγούδησαν τα κάλαντα στον μικρό Ethan Van.


Η πόλη άρχισε με τον εορτασμό στις 21 του Οκτωβρίου , ο Ethan φόρεσε και το κοστούμι του Σούπερμαν . Δύο ημέρες αργότερα, η Δυτική Ιορδανία πραγματοποίησε παρέλαση προς τιμήν των πέμπτων γενεθλίων του, ένα μήνα πριν από την πραγματική ημέρα. Στις 25 Οκτωβρίου, η οικογένεια γιόρτασε τα Χριστούγεννα την Halloween που ήταν η αγαπημένη των διακοπών του, μόλις τρείς ημέρες πριν από το θάνατό του.

Ethan Van Leuven πέθανε την Τρίτη στο σπίτι του στη Γιούτα, αλλά πριν από το θάνατό του, μπόρεσε να απολαύσει τα Χριστούγεννα, την Halloween και τα γενέθλια του.


Πηγή: http://www.newsitamea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου