Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

Η Ρόδος για τη Ζωή



Η Ρόδος για τη Ζωή - Rhodes for Life


Όλοι μαζί δίνουμε δύναμη σ´ αυτούς που την έχουν ανάγκη.


Η Ρόδος για τη Ζωή είναι Αγώνας Δρόμου - Περιπάτου που διοργανώνεται από την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία "Η Ρόδος για τη Ζωή".
Φέτος έδωσαν το παρόν για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά στη μεγαλύτερη φιλανθρωπική εκδήλωση του νησιού προσφέροντας με την συμμετοχή τους στην καταπολέμηση του καρκίνου του λάρυγγα.
Τα έσοδα θα διατεθούν για την αγορά λαρυγγοσκοπίου για τις ανάγκες του Νοσοκομείου Ρόδου.

  

Έσπασε κάθε προηγούμενο ρεκόρ η φετινή συμμετοχή του κόσμου στη δράση «Η Ρόδος για τη Ζωή» που διοργανώθηκε την Κυριακή: Περισσότεροι από 7.000 χιλιάδες Ροδίτες έδωσαν το παρών για να στηρίξουν όσους μάχονται τον καρκίνο.

Η εκδήλωση στέφθηκε με επιτυχία για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά και οι συμμετέχοντες αγόρασαν το χαρακτηριστικό μπλουζάκι που για τη φετινή διοργάνωση είχε κίτρινο χρώμα. Τα έσοδα από τις πωλήσεις θα διατεθούν για την αγορά ενός επεμβατικού ρινοφαρυγγολαρυγγοσκοπίου το οποίο διαγιγνώσκει και προλαμβάνει τον καρκίνο του λάρυγγα.

Η εκδήλωση όπως κάθε χρόνο ξεκίνησε από την πλατεία δημαρχείου ενώ κατά τις 11 ξεκίνησε το περπάτημα προς την Τάφρο. Αρκετοί ήταν και οι πολίτες που έλαβαν μέρος στο τρέξιμο που πραγματοποιήθηκε λίγα λεπτά πριν το περπάτημα
 


“Κάθε χρόνο να σπάμε το ρεκόρ. . . Στο χέρι μας είναι να νικήσουμε την αρρώστια αυτή. Πολλά μπράβο στους διοργανωτές, τους συμμετέχοντες, μα πιο πολλά σε όσους πάλεψαν και βγήκαν νικητές, και σε όσους παλεύουν καθημερινά. Μόνο να θυμάστε. Ήρωες δεν είναι μόνο οι ασθενείς, αλλά και αυτοί που τους στέκονται, τους προσέχουν, τους φροντίζουν... Κάποιος πρέπει να σταθεί και σ’ αυτούς τους ανθρώπους… Γιατί καταλήγουν πιο «άρρωστοι» και από τους ίδιους τους ασθενείς.”

Ο ΧΑΡΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ ΜΗΚΟΥΣ 4,5ΧΛ!
Η διαδρομή διασχίζει τα ομορφότερα σημεία της πόλης με το μεγαλύτερο τμήμα διαμέσου της Τάφρου και της Μεσαιωνικής Πόλης.


Πηγή: http://www.rodiaki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου