Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

Μητέρα ανακάλυψε τον καρκίνο της κόρης με τη βοήθεια του Google




Ένα 4χρονο κορίτσι διαγνώσθηκε με λευχαιμία χάρη στη μητέρα της, η οποία αναζήτησε τα συμπτώματα της ασθένειας στο Google, παρά τις εκτιμήσεις των γιατρών που έκαναν λόγο για μόλυνση στο αυτί.

Η μικρή Alia-Grace Birch εδώ και δύο χρόνια υφίσταται εξαντλητικές χημειοθεραπείες και ακτινοθεραπείες, όταν μετά από τις απαραίτητες εξετάσεις επιβεβαιώθηκε τελικά ότι πάσχει από καρκίνο στο αίμα.

Η 23χρονη μητέρα άρχισε να αντιλαμβάνεται ότι κάτι πάει στραβά, όταν η μικρή κοιμόταν περισσότερο από ότι συνήθως. Τότε, επισκέφθηκε τον παιδίατρο ο οποίος τη διέγνωσε με ιογενή λοίμωξη και της χορήγησε αντιβιοτικά. Όμως, η μητέρα από το Staffordshire θέλησε να ερευνήσει περισσότερο το θέμα μέσω διαδικτύου και όταν ανακάλυψε ότι ίσως πρόκειται για λευχαιμία, επισκέφθηκε ξανά το νοσοκομείο, όπου οι ισχυρισμοί της επιβεβαιώθηκαν.


«Όλο αυτό που ζούμε μοιάζει με εφιάλτη. Δεν θέλω η κόρη μου να αισθάνεται μόνη και διαφορετική από τους άλλους», αναφέρει η μητέρα της χαριτωμένης μικρής, η οποία ξύρισε το κεφάλι της θέλοντας να δείξει συμπαράσταση στο παιδί.

Πηγή:http://www.infokids.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου