Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

22χρονη έμαθε ότι πάσχει από καρκίνο 4ου σταδίου μέσω Google αλλά πέτυχε το θαύμα!


Η Sadie Rance ανακάλυψε μόνη της πως πάσχει από καρκίνο, αναγνωρίζοντας τα προειδοποιητικά σημάδια σε αναζητήσεις της στο Google.


Μετά από έντονους πόνους στο στομάχι, οι γιατροί είπαν στην 23χρονη πως εμφάνιζε συμπτώματα του Συνδρόμου ευερέθιστου εντέρου (IBS).

Με τους πόνους να γίνονται πιο έντονοι, η Sadie Rance από το Bromley άρχισε να ψάχνει στο Google και βρήκε πως τα συμπτώματα που είχε ταίριαζαν με 8 από τα 9 σημάδια του καρκίνου των ωοθηκών. 



Όταν την εξέτασαν οι γιατροί, βρήκαν έναν όγκο στο μέγεθος ενός πεπονιού και διαγνώστηκε στην τέταρτη φάση του καρκίνου των ωοθηκών και έχει μόνο δυο χρόνια ζωής.

"Ο καρκίνος των ωοθηκών είναι πολύ σπάνιος σε γυναίκες κάτω των 50 ετών και ο τύπος που έχω είναι ακόμα πιο σπάνιος οπότε δεν νομίζω ότι είναι κάτι που θα εξέταζαν ποτέ.

Όταν ο πόνος χειροτέρευσε, θυμάμαι ότι άρχισα να ψάχνω και είδα ότι είχα 8 από τα 9 συμπτώματα.

Ρώτησα τη μητέρα μου τι πιστεύει και όπως κάθε μητέρα θα προσπαθούσε να διαβεβαιώσει το παιδί της ότι είναι καλά μου είπε "μην είσαι ανόητη, δεν έχεις καρκίνο".

Ήξερα όμως το σώμα μου και μπορούσα να πω ότι κάτι δεν πήγαινε καλά". 



Τον περασμένο Ιανουάριο, οι γιατροί προχώρησαν σε μια διερευνητική εγχείρηση και ανακάλυψαν ότι δεν μπορούσαν να αφαιρέσουν τον όγκο, γιατί ήταν προσκολλημένος σε άλλα όργανα. Ο καρκίνος είχε εξαπλωθεί στο έντερο, στο ήπαρ, την καρδιά και τους πνεύμονες και την ενημέρωσαν ότι είχε μόλις 2 χρόνια ζωής.

Όμως εκείνη δεν το έβαλε κάτω και επειδή πάντα υπάρχει θέση για ένα θαύμα, η θετική και αισιόδοξη κοπέλα, άρχισε να ανταποκρίνεται θετικά στη χημειοθεραπεία με αποτέλεσμα ο όγκος να αρχίσει να συρρικνώνεται.

Τα καλά νέα συνεχίστηκαν όταν το αγόρι της, της έκανε πρόταση γάμου. Η τελετή πραγματοποιήθηκε τον περασμένο μήνα, στη γενέτειρά της το Κεντ της Βρετανίας.


Ο σύντροφός της δήλωσε στα βρετανικά μέσα για εκείνη: «Είμαι ο πιο τυχερός άνθρωπος στον κόσμο. Ο τρόπος που κοιτάζει την ζωή είναι τόσο ενθαρρυντικός».

Το ζευγάρι ζει την κάθε στιγμή όπως δήλωσε και είναι πολύ ευτυχισμένο.


 

Πηγή: www.star.gr και  http://metro.co.uk

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου