Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

Kαρκινοπαθής έτρεξε και τερμάτισε μαραθώνιο κατά τη διάρκεια των θεραπειών της



Μαχήτρια της ζωής … καρκινοπαθής έτρεξε και τερμάτισε σε μαραθώνιο κατά τη διάρκεια της χημειοθεραπείας της


Η Hillary πάσχει από καρκίνο και  δίνει κάθε μέρα μάχη με τη ζωή της. Κι όμως πάρα την εξασθένιση από τη νόσο και τις χημειοθεραπείες κατάφερε να τελειώσει ένα κανονικό μαραθώνιο 42,2 χιλιομέτρων μέσα σε ειδική κλειστή διαδρομή του νοσοκομείου St. Jude, στο οποίο νοσηλευόταν. 

Η ζωή της Hillary είναι ένας μαραθώνιος από μόνος της. 
Το 2008 διαγνώσθηκε με Λευχαιμία. Πάλεψε 3 χρόνια με χημειοθεραπείες  και έδειξε να κερδίζει τη μάχη. Η αρρώστια όμως επέστρεψε το 2011 με μια άγνωστη ως τότε μορφή. Για άλλους 9 μήνες έδωσε σκληρή μάχη και κατάφερε να περιορίσει ξανά τον  καρκίνο. Όμως και πάλι το 2013, έκανε νέα μετάσταση.  Εκτός από τις χημειοθεραπείες αυτή τη φορά, η Hillary έκανε μεταμόσχευση μυελού των οστών.

Η Hillary μετά από όλα αυτά  όχι μόνο δεν το έβαλε κάτω αλλά αποφάσισε να γίνει πιο δυνατή. Θα περπατούσε κάθε μέρα 1 μίλι για να φτιάξει δύναμη κι αντοχή για να ανταπεξέλθει και σωματικά σε όλο αυτό. Ήδη είχε αποδείξει ότι είχε τεράστια ψυχικά αποθέματα και μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα αποδείκνυε πως και το σώμα της είχε τις δυνάμεις να πετύχει αυτό τον άθλο.
Και το έκανε! 3 εβδομάδες μετά τη μεταμόσχευση βήμα βήμα κατάφερε να συμπληρώσει τα χιλιόμετρα ενός ολόκληρου μαραθωνίου, ενώ παράλληλα υποβαλλόταν σε όλες τις χημειοθεραπείες για την αντιμετώπιση της νόσου. Μεγαλείο ψυχής και Θέληση για Ζωή….!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου