Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

Η καλύτερη μέρα της ζωής του...!



Ο Ολυμπιακός έκανε ένα μεγάλο δώρο στον μικρό Σπύρο Καββαδά, που είδε την ευχή του να γίνεται πραγματικότητα μέσα από την αγαπημένη του ομάδα και το ίδρυμα Make a Wish.


Η μοίρα τον έφερε αντιμέτωπο από τρυφερή ηλικία με ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας. Ο δεκάχρονος Σπύρος Καββαδάς δίνει το δικό του αγώνα με περισσή γενναιότητα. Και δεν είναι μόνος.

Η ευχή του να ζήσει μια μέρα σαν αθλητής της αγαπημένης του ομάδα και στο πλευρό του ινδάλματός του, Βασίλη Σπανούλη, έγινε πραγματικότητα. Φρόντισαν γι’ αυτό το ίδρυμα Make a Wish και ο Ολυμπιακός και η οικογένειά του, που τον έκαναν να νιώσει σαν μέλος της.


Ο μικρός μετά την παρακολούθηση της προπόνησης του Σαββάτου, παρουσιάστηκε σαν μέλος της ομάδας την Κυριακή. Από τα αποδυτήρια, μέχρι και τον πάγκο. Μόνο στον αγώνα δεν συμμετείχε, καθώς δεν το επιτρέπουν οι κανονισμοί. Και στο τέλος, μετά τη νίκη με 77-63, ο Βασίλης Σπανούλης τον σήκωσε στα χέρια στο κέντρο του παρκέ, με όλους τους υπόλοιπους παίκτες να χειροκροτούν. 


Το χαμόγελο που φώτισε το πρόσωπο του μικρού μαρτυρούσε πως έζησε την ομορφότερη μέρα της ζωής του. Με την ευχή όλων μας να ζήσει ακόμη πολλές περισσότερες και-ει δυνατόν-ακόμη ομορφότερες.


«Είναι ένα παιδί που δίνει τη δική του μάχη και είναι παράδειγμα για όλους μας. Η ΚΑΕ Ολυμπιακός δείχνει την ευαισθησία της σε αυτά τα θέματα. Ο μικρός μας φίλος είχε την επιθυμία να βρεθεί κοντά στον Βασίλη Σπανούλη και την ομάδα του Ολυμπιακού κι εμείς του δίνουμε αυτή τη χαρά», δήλωσε ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Σφαιρόπουλος.
 
Ο εκπρόσωπος του οργανισμού, Σωτήρης Αναγνωστίδης, είπε: «Ο Σπύρος μας είχε την επιθυμία να γνωρίσει το ίνδαλμά του, έγινε μέλος της ομάδας και το μεγαλύτερο όνειρό του έγινε πραγματικότητα. Θέλουμε από όλες τις ομάδες να δίνουν αυτή τη χαρά στα παιδιά. Θα βοηθήσουν αυτά τα παιδιά σε όλη τους τη ζωή».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου