Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

Μαθήματα ζωής από 5χρονο κοριτσάκι

Νίκησε τον καρκίνο και έγινε ποπ σταρ 

Η Άντι ήταν μία 4χρονη, που δεν διέφερε από τα υπόλοιπα μικρά κορίτσια της ηλικίας της. Έτρωγε μαλλί της γριάς και παγωτό, διάβαζε βιβλία και ζωγράφιζε ουράνια τόξα. Ωστόσο, σε αντίθεση με πολλά μικρά κορίτσια, η Άντι διαγνώστηκε στην ηλικία των 4 ετών με καρκίνο σταδίου IV.


Κατά τη διάρκεια των επισκέψεων της στο νοσοκομείο, με τις χημειοθεραπείες και τις ακτινοβολίες, η Άντι προσπαθούσε να ξεχαστεί ακούγοντας μουσική στο Youtube και τραγουδώντας.

Εκεί την βρήκε το Make a Wish / Mid-Atlantic, μία οργάνωση που προσπαθεί να εκπληρώσει τα όνειρα των παιδιών που έχουν διαγνωσθεί με σοβαρές ασθένειες και αποφάσισε να κάνει την ευχή της πραγματικότητα.


Η μικρή Άντι, είναι μεγάλη φαν της Κάτι Πέρι και το αγαπημένο της τραγούδι είναι το «Roar». Αντλώντας δύναμη από τους στίχους του τραγουδιού και το όνειρό της, η Άντι πάλεψε και νίκησε τον καρκίνο και γιόρτασε τη νίκη της πραγματοποιώντας την ευχή της.


Έτσι η Άντι απέκτησε το δικό της βιντεοκλίπ, που έγινε πραγματική επιτυχία και φυσικά το τραγούδι που επέλεξε να ερμηνεύσει ήταν το «Roar». Ενας υπέροχος τρόπος για να γιορτάσει την ανάρρωσή της.

Δείτε το παρακάτω βίντεο...





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου