Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

Το μήνυμα της μάνας που έχασε την κόρη της



Ήταν λόγια ψυχής από μια μάνα που έχασε το παιδί της και δεν θέλει αυτό να ξανασυμβεί σε άλλη οικογένεια. Η Αναστασία Σιμιτζή απηύθυνε  χθες  πρόσκληση προς όλους να  συμμετέχουν στην αυριανή εκδήλωση στον Καϊάφα  με σκοπό την συγκέντρωση νέων εθελοντών δοτών μυελού των οστών για την τράπεζα εθελοντών του συλλόγου "ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ". «Πέρασα από το νοσοκομείο «Ελπίδα» πριν  δύο χρόνια, η κόρη μου έχει φύγει από την ζωή, είδα και έζησα την αγωνία των γονιών και των παιδιών για να βρεθεί συμβατός δότης μυελού των οστών. Είναι ένα πολύ σοβαρό θέμα,  για να γίνει εγχείρηση θα πρέπει  να υπάρχει ο συμβατός δότης. Σαν μάνα που έζησα την αγωνία και είδα αυτή την προσπάθεια κάνω έκκληση σε όλους να έρθουν  να μάθουν τι σημαίνει να γίνεσαι εθελοντής δότης μυελού των οστών.» 

Την εκδήλωση διοργανώνει η ΑΒ Βασιλόπουλος  όπου  για τέταρτη συνεχή χρονιά, την  «Ημέρα Εθελοντισμού ΑΒ»,  την αφιερώνει με  σκοπό να προσφέρει στις τοπικές κοινωνίες στις οποίες δραστηριοποιείται. Ο ιδιοκτήτης της ΑΒ  Βασιλόπουλος στην Ζαχάρω  Αναστάσιος Κάππος  επεσήμανε ότι  « Φέτος, οι εργαζόμενοι του καταστήματος στη Ζαχάρω  διοργανώνουν εκδήλωση με σκοπό την συγκέντρωση νέων εθελοντών δοτών μυελού των οστών για την τράπεζα εθελοντών του συλλόγου "ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ" σε συνεργασία με τον "ΣΥΛΛΟΓΟ ΦΙΛΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ: ΕΛΠΙΔΑ".

Η συγκεκριμένη δράση θα λάβει χώρα σε τουριστικό ξενοδοχείο στην όχθη της λίμνης του Καϊάφα και συμπληρωματικά θα ακολουθήσει από τους εθελοντές καθαρισμός της δασικής περιοχής. Συμμετοχή στην δράση αυτή θα έχουν και οι ποδηλάτες Ζαχάρως όπως τόνισε χθες ο πρόεδρος της προσωρινής διοικούσας επιτροπής Άθλησης Ζαχάρως Μίλτος Θάνος  όπου επεσήμανε ότι «μέσω της αλληλεγγύης, της συμμετοχής και της συνεργασίας μπορούμε όλοι μας να συμβάλλουμε σε αυτή την τόσο σημαντική προσπάθεια και να προφέρουμε χαμόγελα και αισιοδοξία στους συνανθρώπους μας.» 



Πηγή: http://www.patrisnews.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου