Σάββατο 9 Αυγούστου 2014

Ο μικρός Άγγελος από τη Ρόδο επισκέφτηκε τον ΠΑΟΚ


Ο μικρός Άγγελος επισκέφτηκε τον ΠΑΟΚ
Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους παίκτες του ΠΑΟΚ στο Λονδίνο, όπου τους επισκέφτηκε ο μικρός Άγγελος, που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας και δίνει τη δική του «μάχη» εδώ και αρκετούς μήνες
  

Έναν μικρό επισκέπτη, που δίνει τη δική του «μάχη» μετά από πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, υποδέχθηκε η αποστολή του ΠΑΟΚ στο Λονδίνο, όπου βρίσκεται για τo  φιλικό με την ΚΠΡ. 


Ο 5χρονος Άγγελος είναι στην πρωτεύουσα της Αγγλίας τους τελευταίους οκτώ μήνες και υποβάλλεται σε θεραπείες κι όταν πληροφορήθηκε πως οι Θεσσαλονικείς θα είναι τόσο… κοντά του, δεν θα μπορούσε να μην πάει να δει τους «ήρωες» του. Ο μικρός ζήτησε και βγήκε φωτογραφίες με αρκετούς παίκτες του ΠΑΟΚ, που φυσικά δεν του χάλασαν το χατίρι. Η χαρά του ήταν απερίγραπτη ενώ η ανταπόκριση των παικτών του  δικέφαλου ήταν άμεση.


«Ο μικρός Άγγελος από την Ρόδο που βρίσκεται εδώ και οκτώ μήνες στο Λονδίνο για θεραπείες λόγω προβλήματος υγείας, ήρθε στο ξενοδοχείο της ομάδας για να γνωρίσει τους ποδοσφαιριστές του», το μήνυμα της ΠΑΕ συνοδευόμενο απ’ την  φωτογραφία με τον νεαρό φίλο της ομάδας στο πλάι των Ρατς και Τζιόλη. 


Ο Άγγελάκος με τη μητέρα του Κατερίνα
Ο Άγγελος με τον πατέρα του Μάκη και τον Ζήση Βρύζα
Δείτε στο βίντεο τον 5χρονο αγωνιστή με τη φανέλα της αγαπημένης του ομάδας και την ζεστή υποδοχή, που του επιφύλαξαν οι παίχτες ινδάλματά του.


Πηγή: http://www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου