Τρίτη 12 Αυγούστου 2014

Η Sai Bennett κόβει τα μαλλιά της για φιλανθρωπικούς σκοπούς!

Η Sai Bennett όμορφη, ταλαντούχα και μόλις 23 χρονών και η οποία πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά κ Selfridge κόβει τα μακριά πανέμορφα μαλλιά της για την ενίσχυση των καρκινοπαθών.



"Πάντα ήθελα να κόψω τα μαλλιά μου κοντά, αλλά φοβόμουνα," είπε η Bennett στο Telegraph το οποίο παρουσίασε αποκλειστικά την μεταμόρφωση της. "Μια μέρα είπα: Εντάξει, αρκετά ας το κάνουμε! ".


Αλλά τα κίνητρα της ήταν περισσότερα από το να αλλάξει απλά την εμφάνιση και το στυλ της. "Έκανα αναζήτηση στο google σχετικά με τι μπορώ να κάνω με τα μαλλιά μου όταν ξαφνικά "σκόνταψα" στο The Little Princess και ήξερα αμέσως τι έπρεπε να κάνω" αποκαλύπτει. "Το The Little Princess ιδρύθηκε το 2006 στη μνήμη του πεντάχρονου Hannah Tarplee ο οποίος δυστυχώς έχασε τη μάχη με τον καρκίνο το προηγούμενο έτος." (Το Little Princess Trust είναι μια φιλανθρωπική οργάνωση με σκοπό να παρέχει περούκες φτιαγμένες από πραγματικά μαλλιά για αγόρια και κορίτσια σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία, που έχουν δυστυχώς χάσει τα μαλλιά τους με τη θεραπεία του καρκίνου.)

Ακολουθώντας τα βήματα της τραγουδίστριας Jessie J, που ξύρισε το κεφάλι της για το Comic Relief το 2013 και έδωσε τα μαλλιά της στο φιλανθρωπικό ίδρυμα η Bennet χάρισε γενναιόδωρα την αλογοουρά της.

"Χαρίζοντας τα μαλλιά μας φτιάχνονται περούκες για αγόρια και κορίτσια, που έχουν υποβληθεί σε θεραπεία του καρκίνου", εξηγεί η Bennett. Αυτό στο φιλανθρωπικό ίδρυμα κοστίζει £ 350 ανά περούκα, αλλά ευτυχώς δεν υπάρχει επιβάρυνση για την οικογένεια στην οποία προσφέρεται η περούκα.


Όταν ρωτήθηκε πώς είναι τώρα η ζωή της με τα κοντά μαλλιά;
"Τα κοντά μαλλιά είναι εκπληκτικά!", λέει με ενθουσιασμό. "Αυτό σημαίνει ότι χρειάζεσαι λιγότερο χρόνο στο μακιγιάζ πριν από το γύρισμα, το οποίο ισούται με περισσότερο ύπνο και δεν έχω πολλές επιλογές όταν θέλω να βγω έξω. Είναι αυτό ακριβώς που ήθελα."

Η Bennett, η οποία μόλις υπέγραψε για την τρίτη σειρά του κ Selfridge, λέει ότι η κίνηση της να κόψει τα μαλλιά της ήταν «τόσο απελευθερωτική» και δεν άφησε τον εαυτό να έχει καμία αμφιβολία γι'αυτό.

"Μόνο στην ιδέα ότι κάνοντας ένα τόσο απλό πράγμα κόβοντας τα μαλλιά σου μπορεί να κάνει μια τεράστια διαφορά στην αυτοεκτίμηση ενός παιδιού να επιστρέψει στην καθημερινή του δραστηριότητα με τους φίλους του, είναι τόσο σημαντικό" λέει η Bennet.




"Πηγαίνετε για κούρεμα και μην κοιτάτε πίσω" είναι η συμβουλή της και προσθέτει: "Απλά βεβαιωθείτε ότι έχετε στείλει τα μαλλιά σας στο The Little Princess Trust!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου