Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

Διάσημος ΣΤΑΡ στο πλευρό παιδιού με καρκίνο



Ένας Χολιγουντιανός σούπερ σταρ υποστηρίζει την προσπάθεια εράνου για την συγκέντρωση χρημάτων για την μικρή Κendal Middleton Jessop, που πάσχει από καρκίνο.

Ο David Hasselhoff  είδε τον μπαμπά Stuart να προωθεί τον έρανο και την προσπάθεια του στους δρόμους του Λονδίνου και αμέσως κινητοποιήθηκε μέσω του Twitter.

Ενεργοποίησε τους  512.000 ακόλουθους του στο  Twitter για να βοηθήσουν τον αγώνα της μικρής Κendal, η οποία αντιμετωπίζει μια επιθετική μορφή καρκίνου.

Με την ενεργεία του αυτή κατάφεραν να συγκεντρωθούν  £ 250.000 - το μισό  του ποσού που απαιτείται αν χρειαστεί να ταξιδέψει στο εξωτερικό για θεραπείες..

Ο νεαρός πατέρας δήλωσε  ικανοποιημένος με το σύνολο του πόσου και με την σημαντική υποστήριξη  του διάσημου ηθοποιού  και Σ  Τ  Α Ρ,  ειδικά σε αυτή την τόσο  δύσκολη στιγμή για την οικογένειά του.

Η Kendal  υποβάλλεται σε χημειοθεραπεία μιας και η νόσος επέστρεψε. Η θεραπεία έπρεπε να διακοπεί για μερικές εβδομάδες λόγω των χαμηλών αιμοπεταλίων στο αίμα.

Η οικογένεια βρισκόταν  σε επίσκεψη στο Λονδίνο το περασμένο Σαββατοκύριακο, όταν η μικρή αισθάνθηκε αδιαθεσία. Οι γιατροί διέγνωσαν αφυδάτωση, κάτι το οποίο θα ήταν μοιραίο για τη ζωή της αν δεν πήγαινε στο νοσοκομείο.

"Είπαν ότι αν δεν είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο, όπως και  κάναμε, θα μπορούσε να είχε πεθάνει στο δρόμο προς το σπίτι», δήλωσε ο Stuart.

Ο νοσοκομείο μερίμνησε με μια μικρή καθυστέρηση για την ασφαλή μεταφορά της με ασθενοφόρο στο σπίτι της, στο Λιντς και αναμένουν την πλήρη ανάρρωση της.

Ο David Hasselhoff  βρισκόταν στο Λονδίνο για επαγγελματικούς λόγους όταν είδε τον Stuart και εκείνος του εξήγησε την κατάσταση και τις δυσκολίες του. Ο σταρ την ίδια μέρα αργότερα έγραψε στο twitter: «Ο ΘΕΟΣ μου ζήτησε να ζητήσω από εσάς να βοηθήσουμε την Κendal να νικήσει τον καρκίνο. Ευχαριστώ! Είναι μόνο τεσσάρων. Μπορείτε να βοήθησετε!» και περιελάμβανε μια φωτογραφία του εαυτού του φορώντας ένα βραχιολάκι της φιλανθρωπική οργάνωσης “Οικογένειες κατά νευροβλαστώματος”, που συλλέγει χρήματα για την Κένταλ, εξ ονόματος της οικογένειάς της.

Το συνολικό πόσο του εράνου σήμερα σε περίπου £ 270.000.

"Νιώθω ανακουφισμένος τώρα, γιατί θεωρούμε ότι αν χρειάζεται να πάει στο εξωτερικό, μπορούμε να πάμε," πρόσθεσε ο πατέρας

Πηγή: http://www.yorkshireeveningpost.co.uk/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου