Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

"Κηδεία Star Wars" για 4χρονο καρκινοπαθή



Ο 4χρονος Jack Robinson διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο και οι γονείς του προσπάθησαν να εκπληρώσουν κάθε του επιθυμία. Ακόμη και η κηδεία του είχε θέμα την αγαπημένη του ταινία.

Όταν έγινε η διάγνωση οι γονείς του ήξεραν πως δε του απομένει πολύς χρόνος ζωής. Ο όγκος κρίθηκε μη εγχειρίσιμος και είχε μόνο 5% πιθανότητες επιβίωσης.

Έτσι οι γονείς του προσπάθησαν να εκπληρώσουν κάθε επιθυμία του μικρού. Κατάφεραν να τον γνωρίσουν με τον κριτή του X-Factor Gary Barlow και τον πρωταγωνιστή της σειράς Doctor Who, Matt Smith.


Γρήγορα η κοινότητα κινητοποιήθηκε και μέσω της καμπάνιας #FightForJack, ο Barlow κριτής του X-Factor έμαθε για τον μικρό και τον επισκέφτηκε στο νοσοκομείο, ενώ ο Matt Smith του έστειλε ένα μήνυμα - video γι αυτόν.

Οι γονείς του Jack κατάφεραν να εκπληρώσουν τις περισσότερες ευχές του. 2 ευχές του που εκπληρώθηκαν ήταν να διοργανώσουν πρόωρα γενέθλια γι αυτόν και τον δίδυμο αδερφό του καθώς και πρόωρα Χριστούγεννα. Τα μόνα που δε μπόρεσαν να εκπληρώσουν ήταν να τον συναντήσουν με τον ηθοποιό David Tennant ο οποίος ήταν εκτός χώρας, και το ταξίδι στη Disneyland.


Ο Jack πέθανε την 1 Απριλίου. Στις 10 Απριλίου οι γονείς εκπλήρωσαν την τελευταία του ευχή. Μια κηδεία με θέμα την ταινία Star Wars κατάφεραν να οργανώσουν με επιτυχία οι γονείς του. Το φέρετρό του συνοδεύτηκε από τους "Stormtroopers", το ρομπότ R2-D2 ήταν επίσης στη κηδεία, το φέρετρο ήταν διακοσμημένο με εικόνες από τη ταινία, ενώ την ώρα της τελετής έπαιζε το τραγούδι soundtrack της ταινίας Stars Wars: A new hope.



Πηγή: http://www.athensbars.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου